Ξηροφώτος: «Ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα»

Ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι έφυγαν μ’ ένα σημαντικό τρίποντο στις αποσκευές τους από την Εύβοια, δήλωσε ο Στέφανος Ξηροφώτος μετά το παιχνίδι της ομάδας του με την ΑΕ Ιστιαίας. Ο Βολιώτης τεχνικός τόνισε επίσης πως η απουσία του Γιώργου Νικλητσιώτη είναι σημαντική ενόψει Τηλυκράτη, όμως εμπιστεύεται απόλυτα όλους τους ποδοσφαιριστές του και είναι σίγουρος πως αντικαταστάτης θα τα πάει εξίσου καλά.

karalis-782-100-10-xronia

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Ξηροφώτου:

«Παίξαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία δυνατή ομάδα και μία δυνατή έδρα. Όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε και είχαμε μεταφέρει με τον συνεργάτη μου τον κ. Κοντοβά στους παίκτες ότι το παιχνίδι δεν θα ήταν καθόλου εύκολο. Οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν πλήρως. Τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε μαζί μας και μας συμπαραστάθηκε.

Για τον αντίπαλο να πω πως ήταν πάρα πολύ καλός και μας προβλημάτισε πολύ.

Επίσης να ευχαριστήσω για την φιλοξενία.

Συνεχίζουμε βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πλέον κοιτάμε το επόμενο»

xorigoi-istiaia-niki-gif

Για την διαφορά της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας του στα δύο ημίχρονα

«Στην διαφορά της εικόνας μας έπαιξε ρόλο και ο αντίπαλος αλλά εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας. Σε όλο το παιχνίδι. Ειδικά μετά την αποβολή τα παιδιά έπαιξαν για να καλύψουν και τον παίκτη παραπάνω των αντιπάλων. Είμαι ευχαριστημένος γενικά από τη συνολική εικόνα της ομάδας»

Για την απουσία του Γιώργου Νικλητσιώτη από το παιχνίδι με τον Τηλυκράτη και την πορεία ανάρρωσης από τον τραυματισμού του Μπάμπη Πετράκου:

«Ο Γιώργος Νικλητσιώτης είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Το δείχνει κάθε Κυριακή και η απώλειά του είναι σημαντική. Έχουμε όμως εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά και αυτός που θα κληθεί να τον αντικαταστήσει θα είναι το ίδιο καλός. Όσον αφορά τον Πετράκο θα μπει σε πρόγραμμα προπονήσεων από την άλλη εβδομάδα»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις