Παραιτήθηκε ο Βούλγαρης από την Επιτροπή Ποδοσφαίρου

Την παραίτησή του από την Επιτροπή Ποδοσφαίρου υπέβαλλε στο χθεσινό Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης ο Στέλιος Βούλγαρης, ο οποίος είχε οριστεί υπεύθυνος για την αναδιαμόρφωση του «Π. Μαγουλάς». Τη θέση του καταλαμβάνει ο Πολιτικός Μηχανικός Κωνσταντίνος Γαργάλας.

Παράλληλα οριστικοποιήθηκε το φιλικό μεταξύ της ομάδας Νέων της Νίκης με τον Άρη Μελισσατίκων που θα διεξαχθεί στο «Π. Μαγουλάς» την Κυριακή (1/2) στις 15:00.

Ο καθιερωμένος αγιασμός των τμημάτων ποδοσφαίρου της Νίκης θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα ενώ υπεύθυνος για την αποθεραπεία και υποστήριξη των ποδοσφαιριστών αναλαμβάνει ο κ. Ιωάννης Σακόπουλος.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου ανακοινώνει τα κάτωθι:

1) Την Κυριακή 01/02/2015 και ώρα 15:00 θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας στο γήπεδο Π. Μαγουλάς μεταξύ των ομάδων ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΑΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΤΙΚΩΝ.

Καλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας να στηρίξουν τους νεαρούς παίκτες της ομάδας.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

2) Τη θέση του συμβούλου για την μελέτη, τον σχεδιασμό και την ολοκλήρωση της ανακατασκευής του γηπέδου «Π. Μαγουλάς» αναλαμβάνει ο Πολιτικός Μηχανικός κ. Κων/νος Γαργάλας, αντί του κ. Στέλιου Βούλγαρη, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του από την Επιτροπή, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

3) Την υποστήριξη και αποθεραπεία των νεαρών αθλητών όλων των τμημάτων ποδοσφαίρου (σε περίπτωση μυικών τραυματισμών), αναλαμβάνει ο κ. Ιωάννης Σακόπουλος, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του.

4) Την επόμενη εβδομάδα θα τελεστεί αγιασμός καθώς και η καθιερωμένη κοπή πίτας όλων των τμημάτων ποδοσφαίρου της ομάδας, σε χρόνο και τόπο που θα ανακοινωθεί.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας

Δημήτρης Γκόλιας”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις