Σημαντικά παιχνίδια σε Σέσκλο, Οlimpico και Νεάπολη

Τρία σημαντικά παιχνίδια θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Β΄ΕΠΣΘ, αφού η 14η αναβλήθηκε λόγω εκλογών για την Τετάρτη 11/02.
Δύο παιχνίδια το Σάββατο ανοίγουν την αυλαία. Στις 15:00 η Ακρόπολη

…θα αντιμετωπίσει τον Τοξότη στο Σέσκλο. Τις ομάδες χωρίζουν τρεις βαθμοί ενώ και οι δύο ομάδες προέρχονται από εκτός έδρας νίκες.
Στο γήπεδο της Σκοπέλου η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί τον Ελευθεριακό. Εύκολο έργο για τους νησιώτες που θεωρούνται φαβορί για τη νίκη.
Την Κυριακή στις 10:00 στο Olimpico Sports Club ο Απόλλων θα δοκιμαστεί κόντρα στον Παγασητικό. Οι γηπεδούχοι θέλουν να ρεφάρουν την προηγούμενη εντός έδρας ήττα τους κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι αυτή των Καναλίων που έχει ενδυναμωθεί αρκετά μετά τις μεταγραφές του Γενάρη.
Στις 15:00 Αργοναύτες και Κένταυρος που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα θα κοντραριστούν στην Σούρπη. Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος του πρωταθλήματος έιχαν επιβληθεί επί των γηπεδούχων 5-1.
Τέλος, η Δάφνη θα υποδεχθεί τον Πηλέα στο γήπεδο της Νεάπολης. Οι ομάδες θέλουν νίκη για να συνεχίσουν την πολύ καλή πορεία τους στο πρωτάθλημα. Οι μεν γηπεδούχοι μετρούν οκτώ νίκες και 22 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν έξι νίκες και 20 βαθμούς.
Το ρεπό του θα κάνει ο Άνθιμος Γαζής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις