Περιμένει τους νεοαποκτηθέντες ο Ελευθερόπουλος

Ικανοποιημένος από τη διάθεση και το πάθος που δείχνουν οι παίκτες στις προπονήσεις είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, με την ομάδα να προετοιμάζεται σκληρά, αλλά και με ηρεμία για το ντέρμπι της Κυριακής (1/2, 18.00) με τον Ηρακλή στο ΕΑΚ.
Ο τεχνικός…

…του Ολυμπιακού δεν έχει κατασταλάξει ακόμη για ορισμένες θέσεις στην ενδεκάδα, ενώ θα περιμένει να δει αν θα έχει και κάποιους παίκτες από τους νεοαποκτηθέντες, τα δελτία των οποίων ακόμη δεν έχουν εκδοθεί. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ έχουν στείλει στην ΕΠΟ εδώ και μέρες τα δικαιολογητικά για την έκδοση του δελτίου του Γρηγόρη Κυζιρίδη, ενώ εστάλησαν και τα δικαιολογητικά για τους Δημήτρη Ρίζο και Χερόν Μπεριάν. Σήμερα στον Ολυμπιακό θα γνωρίζουν, ποιοι από τους παραπάνω παίκτες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Ηρακλή.
Από εκεί και πέρα, η τεχνική ηγεσία θα αποφασίσει για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα συμπεριληφθούν στην 18αδα. Το σίγουρο είναι, πως θα ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα αυτοί που είναι 100% έτοιμοι, βάσει της τακτικής που θα ακολουθήσει η ομάδα, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Η σημερινή προόνηση (30/1) θα πραγματοποιηθεί το πρωί στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις