Χωρίς άλλα… απρόοπτα η προετοιμασία της Νίκης ενόψει Τηλυκράτη

Σε κανονικούς ρυθμούς ξαναμπήκε η προετοιμασία της Νίκης μετά τα όσα συνέβησαν στα μέσα της εβδομάδας και τις δηλώσεις των παικτών για την οικονομική κατάσταση του τμήματος. Ο Στέφανος Ξηροφώτος και οι ποδοσφαιριστές έχουν αφοσιωθεί πλήρως στο κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα και είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στον Βόλο έχοντας στις αποσκευές τους το υπερπολύτιμο τρίποντο.

Οι κυανόλευκοι θέλουν να συνεχίσουν το σερί των νικηφόρων αποτελεσμάτων ώστε να εκμεταλλευτούν τις απώλειες βαθμών που θα προκύψουν από το ντέρμπι των δύο πρωτοπόρων.

Στη σημερινή προπόνηση έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές, εκτός του Βουρδάκη ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Στα πλάνα του ο Στέφανος Ξηροφώτος υπολογίζει τον Μπάμπη Πετράκο που επιστρέφει, καθώς εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής και ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντίθετα εκτός θα μείνει ο Νικλητσιώτης που θα εκτίσει την μία αγωνιστική, λόγω της κόκκινης κάρτας στο ματς με την Ιστιαία.

Η ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της με μία προπόνηση το Σάββατο και θα αναχωρήσει για τη Λευκάδα το μεσημέρι στις 15:00.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις