Σπουδαίο ντέρμπι Ολυμπιακού Β.- Γ.Σ. Βόλου στο ΕΑΚ

Στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Γ.Σ. Βόλου στρέφεται η προσοχή των φίλων της μαγνησιώτικης καλαθοσφαίρισης. Η σπουδαία αναμέτρηση θα διεξαχθεί σήμερα στις 19.00 στο κλειστό του ΕΑΚ και το έπαθλο που διακυβεύεται είναι μια θέση στα πλέι οφ.

Οι «ερυθρόλευκοι»…. καίγονται για το ροζ φύλλο. Υπολείπονται ήδη δύο βαθμών του Γυμναστικού και ενός της Νίκης και αν χάσουν σήμερα… χάνονται. Μόνο με νίκη διατηρούν ακέραιες τις ελπίδες τους για πλέι οφ, ενώ θα κυνηγήσουν να καλύψουν και τη διαφορά των τριών πόντων με την οποία είχαν χάσει στο κλειστό «Β. Παρασκευόπουλος», προκειμένου να υπερτερούν σε περίπτωση ισοβαθμίας.
Στον πάγκο του Ολυμπιακού θα βρίσκονται οι Μιχάλης Καπουρνιώτης και Μάριος Μπορίνος, οι οποίοι πήραν το χρίσμα από τη Διοικούσα Επιτροπή για μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς. Μάλιστα το προπονητικό δίδυμο είδε με χαρά τον Θωμά Γεωργίου να ξεπερνά το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε και να δηλώνει «παρών» σήμερα. Αντίθετα θα λείψει ο στρατευμένος Σωτήρης Αχριάνης.
Το προπονητικό τιμ θα έχει στη διάθεσή του τους εξής παίκτες: Αναστασόπουλο, Βλασταρίδη, Θέο, Καραθάνο, Καφάση, Μπαμπάνη, Παρασκευά, Σκαμάγκα, Λουλούδη, Αλεξίου, Καραγεώργο, Γεωργίου, Τελλίδη.
Στην αντίπερα όχθη ο Γ.Σ. Βόλου είναι μόνος πρώτος στη κορυφή και εκεί θέλει να παραμείνει. Οι «μαυραετοί» γνωρίζουν καλά πως αν νικήσουν σήμερα, ουσιαστικά σφραγίζουν τη θέση τους στα πλέι οφ και γι’ αυτό θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.
Ο Θανάσης Παυλόπουλος, που απουσίαζε το τελευταίο διάστημα λόγω τραυματισμού, το «παλεύει» για να βρίσκεται στη δωδεκάδα και θα παίξει μόνο εφόσον το κρίνει η τεχνική ηγεσία. Υπό τις οδηγίες των Γιώργου Κοσμάτου και Γιώργου Ντάκη θα βρίσκονται οι: Παυλόπουλος, Κωστούλας, Τσαπραΐλης, Ζήσης, Σουλιώτης, Κοντογιάννης, Σιδέρης, Κουρουπάκης, Ζαρογιάννης, Ντάκης, Τσίρος, Ηλιόπουλος, Καλογερόπουλος, Χρηστομάνος και Σπανόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις