Μόνο νίκη θέλει με Θεσπρωτό ο Ρήγα Φεραίος (pregame)

Από τρία συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας προέρχεται ο Ρήγας Φεραίος, με απολογισμό δύο ήττες και μία ισοπαλία. Έτσι, στη σημερινή (12/3) αναμέτρηση με τον Θεσπρωτό στο Βελεστίνο στις 15.00, ο στόχος είναι ένας. Η νίκη απέναντι σε μια ομάδα που παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και είναι ικανή και για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο.

Ο Θεσπρωτός βρίσκεται μια θέση ψηλότερα από τον Ρήγα Φεραίο στη βαθμολογία και σήμερα οι «κυανόλευκοι» θέλουν να νικήσουν για να βρεθούν και πάλι στην 8η θέση.
Ο Λάκης Μπακάλης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Επιστρέφει από τιμωρία ο Γιώργος Αλεξίου, ο οποίος εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών. Ο 26χρονος ανασταλτικός χαφ αναμένεται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα στο οποίο είναι λογικό να υπάρχουν ορισμένες αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής στη Φιλιππούπολη.
Απών θα είναι μόνο ο Κώστας Γουτούλης, που μια ίωση των κράτησε έξω από αρκετές προπονήσεις. Ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Στέλιος Τσιότρας, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Νίκος Βουραζέρης, Σπύρος Γκάγκας, Θανάσης Μπόρας, Χρήστος Ράπτης, Γιώργος Αλεξίου, Κώστας Κιπτίου, Κέβιν Χίσα, Στέργιος Μπακάλης, Ντίνος Γεωργατζής, Θανάσης Καναβός, Θόδωρος Μπομπότης, Ηλίας Γκίκας, Δημήτρης Σέττος, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας.
* Ο Κώστας Πανυτσίδης της ΕΠΣ Κοζάνης ορίστηκε να διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση. Βοηθοί του θα είναι οι Γιώργος Πατέτσος και Απόστολος Τσαπράζης της ΕΠΣ Λάρισας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Αθανάσιος Παπακώστας της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις