Νίκη Β.: Καλή επιτυχία και καλή επάνοδο στην ομάδα μας

Aνακοίνωση με την οποία τους εύχεται καλή επιτυχία στις νέες τους ομάδες εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης και αφορά τους ποδοσφαιριστές που απάρτιζαν τις ομάδες Κ-20, Κ-17 και Κ-15 και δόθηκαν μέχρι το καλοκαίρι, οπότε και θα επιστρέψουν πίσω, σε άλλους συλλόγους. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται μάλιστα στον Άγγελο Αργύρη που μεταγράφηκε στη Βέρντερ Βρέμης. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Πλησιάζοντας το πέρας της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, θέλουμε να ευχηθούμε υγεία, επιτυχίες και διαρκή βελτίωση στην απόδοσή τους, σε όλους τους ποδοσφαιριστές που μέχρι πρότινος απάρτιζαν τις ομάδες Κ-20, Κ-17 και Κ-15 του Συλλόγου και που μέχρι το καλοκαίρι θα αγωνίζονται σε σωματεία της περιοχής, αλλά και σε ομάδες του τόπου καταγωγής τους (για τους εκτός Μαγνησίας).
Είναι μία ευκαιρία για εσάς να αποδείξετε ότι αξίζετε να επιστρέψετε στην ομάδα μας και να αποτελέσετε τον βασικό κορμό της ΝΙΚΗΣ στο νέο Πρωτάθλημα.

Ιδιαιτέρως,ευχόμαστε υγεία, επιτυχίες και καθιέρωση στο γέννημα-θρέμμα της ομάδας ΆΓΓΕΛΟ ΑΡΓΥΡΗ, ο οποίος μετεγράφη στη γερμανική ομάδα Βέρντερ Βρέμης.

Εκ της Διοικούσας Επιτροπής”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις