Μαντζανάς: «Μόνο ο Απόλλων Λάρισας στο δεύτερο ημίχρονο»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας Παναγιώτης Μαντζανάς, ο οποίος έκανε λόγο για το «πέρασμα» της ομάδας του από το Πανθεσσαλικό αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για την χθεσινή (12/3) αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, τόνισε:

«Έχει μέταλλο η ομάδα και αυτό το απέδειξε εχθές. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή μας που έκαναν κατάθεση ψυχής. Συγχαρητήρια και στα 30 άτομα που ήρθαν στον Βόλο και στο τέλος ακούγονταν μόνο αυτοί σε ένα γήπεδο με 5000 αντιπάλους οπαδούς. Αυτό που εισέπραξαν όλοι είναι ότι αν μια ομάδα έπαιζε με παραπάνω παίκτη, αυτή ήταν ο Απόλλων Λάρισας και όχι ο Ολυμπιακός Βόλου. Ειδικά στο δεύτερο μέρος υπήρχε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο.»

Για το τι είπε στους ποδοσφαιριστές του μετά το τέλος της αναμέτρησης, είπε:

«Είχα πει στα παιδιά την Παρασκευή πως δε με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, με ενδιαφέρει όταν βγουν από το γήπεδο και να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους. Τους είπα ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και τώρα κοιτάμε το επόμενο. Έχουμε ακόμα 8 τελικούς. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να πάμε εκεί που θέλουμε. Η ομάδα δείχνει σε όλα τα παιχνίδια πως από το δεύτερο ημίχρονο και μετά βγάζει περισσότερο πάθος, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες ρίχνουν την απόδοσή τους. Αυτό σημαίνει πως έχει γίνει δουλειά στην ομάδα μας.»

Για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης, επεσήμανε:

«Πολλά συγχαρητήρια στην αστυνομική διεύθυνση που έκανε πολύ σωστά τη δουλειά της. Νιώθαμε πως παίζαμε στην έδρα μας.»

Τέλος, είπε για την ερχόμενη αναμέτρηση:

«Ελπίζω την Κυριακή ο κόσμος να δώσει ένα βροντερό παρών στο γήπεδο και να χειροκροτήσει τα παιδιά όπως ακριβώς τους αξίζουν.»

athleticlarissa.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις