“Γρίφος” η ενδεκάδα του Ολυμπιακού με Ηρακλή

Έξι ποδοσφαιριστές έχει αποκτήσει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ο Ολυμπιακός Βολοιυ, έχοντας αγωνιστεί στα προηγούμενα παιχνίδια οι τρεις από αυτούς (Μπαλντοβαλίεφ, Τριανταφυλλάκος και Ιντζίδης). Ωστόσο, στη διάθεση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για το ντέρμπι με τον Ηρακλή (1/2, 18.00) είναι και…

…οι υπόλοιποι τρεις (Χερόν Μπεριάν, Δημήτρης Ρίζος και Γρηγόρης Κυζιρίδης), τα δελτία των οποίων είναι έτοιμα από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Όλοι τους αναμένεται να συμπεριληφθούν στην 18αδα, παραμένει, ωστόσο, άγνωστο αν κάποιος ή κάποιοι από αυτούς θα ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα.
Είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό σ’ ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, απέναντι σε μια αήττητη ομάδα, όπως είναι ο Ηρακλής, να έχει όλο το… οπλοστάσιο στη διάθεσή του, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να έχει πολλές λύσεις σε όλες τις γραμμές.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο και στη συνέχεια η τεχνική ηγεσία θα ανακοινώσει την αποστολή, η οποία θα καταλύσει σε ξενοδοχείο του Βόλου.
Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Ελευθερόπουλος δεν έδειξε ούτε χθες Παρασκευή τις προθέσεις του, ανακάτεψε την… τράπουλα και άφησε να εννοηθεί πως ακόμη δεν έχει πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για κάποιες θέσεις. Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος ξεπέρασε την ίωση και γυμνάστηκε κανονικά, ωστόσο, ο νεαρός μέσος έχει χάσει αρκετές προπονήσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις