«Ο κόσμος του Ολυμπιακού Β. δεν θα ανεχτεί άλλα “διαιτητικά λάθη”»

«Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου δεν θα ανεχτεί άλλα “διαιτητικά λάθη”» αναφέρει η νέα ανακοίνωση των Austrian Boys με αφορμή την επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στην ΚΕΔ, με την οποία εκφράζονταν η έντονη ανησυχία των ερυθρολεύκων για τις σχέσεις του διαιτητή της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ηρακλή. Αναλυτικά:

«Ο ορισμός του διαιτητή στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή, δείχνει ότι για ακόμα μια φορά κάποιοι θέλουν να προκαλέσουν τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου. Δεν είμαστε, ούτε θέλουμε να γίνουμε ντετέκτιβ, όμως οι πληροφορίες για τη σχέση του συγκεκριμένου ανθρώπου με τη πόλη της Θεσσαλονίκης και τους παράγοντες του Ηρακλή έγιναν γνωστές και μας ανησυχούν ιδιαίτερα.
Απλά να ξέρουν οι υπεύθυνοι της ΚΕΔ, ότι σε αυτή τη κρίσιμη στιγμή όσοι προσπαθήσουν να βλάψουν την ομάδα μας, θα μας βρούνε απέναντι τους. Να γνωρίζουν οι υπεύθυνοι της ΚΕΔ ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου δεν θα ανεχτεί άλλα “διαιτητικά λάθη” . Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου έχουν και ωριμότητα αλλά και δίκαιη κρίση, όμως η υπομονή και η ανοχή τους απέναντι σε όσους προσπαθούν με δόλιους τρόπους να εναντιωθούν στον Ολυμπιακό Βόλου, εξαντλήθηκε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις