Ν. Μανούρας: Χτυπάμε όλα τα ματς στα ίσια

Ο προπονητής των Μαύρων Αετών, Νίκος Μανούρας, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό Βόλου τόνισε πως η ομάδα του δεν χαρίζεται σε κανέναν και χτυπάει στα ίσια όλα τα παιχνίδια. Έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνισή τους και σχολίασε αρνητικά για την ομάδα του, τη διαιτησία του κ. Ζούγρου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των Μαύρων Αετών:

«Καταρχήν θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που σήμερα, για ένα ακόμη παιχνίδι, έδειξαν ποιοι είναι. Κρατήσαμε για έβδομο σερί παιχνίδι το αήττητο στην έδρα μας και έχουμε δείξει πως δεν χαριζόμαστε σε κανέναν αντίπαλο. Έχουμε κερδίσει τη Νίκη Βόλου, έχουμε πάρει ισοπαλία με Καραϊσκάκη και Ολυμπιακό Βόλου. Έχουμε δείξει πως χτυπάμε όλα τα παιχνίδια στα ίσια.

Εμείς συνεχίζουμε. Ουσιαστικά με το βαθμό που πήραμε σήμερα το θέμα παραμονής έχει τελειώσει. Θα προχωρήσουμε χωρίς άγχος, με στόχο να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Έχουμε δείξει πως είμαστε ένα νεανικό ρόστερ, με μ.ο. ηλικίας 23 ετών, με παιδιά από τα Τρίκαλα και δείχνουμε καθημερινά τι αξίζουμε. Πολλά συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες μου».

Για τη διαιτησία του κ. Ζούγρου: «Στο πέναλτι δεν υπάρχει παράβαση εις βάρος μας κι αν κάτι υπάρχει είναι επιθετικό φάουλ υπέρ μας. Το δεύτερο γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού προήλθε από ανύπαρκτο φάουλ εις βάρος μας. Ο διαιτητής μας έβαζε με τα συνεχόμενα φάουλ μέσα στην περιοχή μας, όμως το αντιμετωπίσαμε και αυτό. Δώσαμε τις απαντήσεις μας αγωνιστικά. Παίξαμε ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις