Η Αγία Παρασκευή νικήτρια του ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου (50 pics)

Η Αγία Παρασκευή αναδείχθηκε νικήτρια του ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου, για το πρωτάθλημα Παίδων της ΕΠΣΘ. Το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Κλεάνθης Παπουτσής στο 2ο ημίχρονο μετά από οργανωμένη επίθεση των γηπεδούχων και ωραίο τελείωμα του ταλαντούχου επιθετικού που πρόσφατα δοκιμάστηκε με επιτυχία από την ΑΕΚ.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν για τη νίκη από τα πρώτο λεπτό της αναμέτρησης χωρίς σκοπιμότητες, χαρίζοντας όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα στους λιγοστούς θεατές που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής, σήμερα (31/1) το μεσημέρι (12:30).

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν κυρίως με σουτ εκτός περιοχής, έχοντας τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του αγώνα. Οι γηπεδούχοι όμως ήταν πιο ουσιαστικοί και με καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα έφτασαν στο γκολ που έκρινε το νικητή της αναμέτρησης.

Οι δύο ομάδες έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις «διαφορές» τους στη ρεβάνς του 2ου γύρου στο «Π. Μαγουλάς» όπου πιθανότατα θα κριθεί και ο πρωταθλητής της κατηγορίας.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Κωνσταντίνου, Κούκιος, Παναγιώτου, Βεργούλιας, Χατζημητροφάνης, Τασιόπουλος, Πάσα (65′ Ράμα), Γιάτσος, Καραγιάννης, Παπουτσής, Κοντζαρίδης

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ράπτης, Χάνος, Δημουλάς, Αποστολίδης, Μόσχοβος, Σέλντι, Κουτσούκης, Τσιανάκας, Βλάχος (Ρακής), Χρηστίδης, Σιώμος.

*Οι ποδοσφαιριστές της Αγ. Παρασκευής, αφιέρωσαν τη νίκη στον συμπαίκτη τους κι Αρχηγό της ομάδας Αντώνη Φραγκογιάννη, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αντιμετωπίζει σοβαρό τραυματισμό.

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος Παίδων της ΕΠΣΘ:

vathmologia-paidon

O φωτογραφικός φακός του goalpost.gr ήταν παρών και κατέγραψε τις πιο έντονες στιγμές του αγώνα:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις