Αίας 6 αστέρων συνέτριψε την Μακρινίτσα (50 photos)

Εμφατική νίκη με σκορ 6-1 πέτυχε ο Αίας Σούρπης κόντρα στη Μακρινίτσα σε αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος. Τα εφτά γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο όταν οι παίκτες του Αίαντα εκμεταλλεύτηκαν τα αλλεπάλληλα λάθη στην άμυνα των γηπεδούχων με τους «Πηλιορείτες» να σημειώνουν το γκολ της τιμής λίγο πριν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης.

Το πρώτο ημίχρονο σε καμία περίπτωση δεν προμήνυε το τι θα επακολουθούσε στο δεύτερο καθώς το ματς ήταν ισορροπημένο και η Μακρινίτσα στεκόταν άνετα απέναντι στο φαβορί του αγώνα, Αίαντα.Μάλιστα, σε δύο περιπτώσεις ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων χρειάστηκε να πραγματοποιήσει εντυπωσιακές επεμβάσεις για να κρατήσει το «μηδέν» στην εστία του. Οι παίκτες των δύο ομάδων αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια χωρίς να έχουν σημειώσει κάποιο τέρμα, για να επιστρέψουν και να αποζημιώσουν με εφτά γκολ τους θεατές της αναμέτρησης.

Την αρχή έκανε ο Κατσαβριάς στο 50ο λεπτό όταν εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του πορτιέρο της Μακρινίτσας και από κοντά έκανε το 0-1. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Κωστούλας διπλασίασε τα τέρματα του Αίαντα, τελειώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την ασίστ με τακουνάκι του Παπαδόπουλου. Το 0-2 έδωσε φτερά στα πόδια των παικτών της φιλοξενούμενης ομάδας και μέσα σε 15 λεπτά (70′, 80′, 85′) ο Παπαδόπουλος σημείωσε τρία τέρματα εκμεταλλευόμενος κάθε λάθος της αντίπαλης άμυνας που παρέπαιε. Ενδιάμεσα ο Κατσαβριάς πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 0-4 ενώ το γκολ της τιμής για τη Μακρινίτσα πέτυχε ο Μαστακούλης λίγο πριν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης.

Ο Δημήτρης Γεωργάκης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου για ακτινογραφίες καθώς ένα ακούσιο χτύπημα αντιπάλου στο πρόσωπο του δημιούργησε πρήξιμο στη μύτη.
Συνθέσεις:

Μακρινίτσα: Σταθόπουλος, Αρβανίτης, Ξηροφώτος, Ντελάκος, Μεταξάς, Ψήφος, Παρασκευάς (70′ Φράγκος), Γ. Μαστακούλης (55′ Αδαμάκος), Παπακώστας (80′ Πέτσης), Αν. Μαστακούλης, Ευγ. Σαραφίδης.

Αίας Σούρπης: Λαγός, Παπανικολόπουλος, Κοντοβάς, Μπούρας, Καλοδήμος, Νικογιάννης (75′ Σπανός), Κοντογεωργάκης, Παπαδόπουλος, Κωστούλας, Κατσαβριάς, Βέργας (46′ Τσιάρας).

 Ο φωτογραφικός φακός του goalpost.gr ήταν παρών στην αναμέτρηση και κατέγραψε τις πιο έντονες στιγμές του. Δείτε τες στις 50 φωτογραφίες που ακολουθούν:

*Οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν και στην ομάδα του facebook: ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ GOALPOST.GR

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις