Φάτσης: «Ανατροπές κι ευχάριστες εκπλήξεις μέχρι τις εκλογές»

Άμεση ήταν η απάντηση του κ. Φάτση στα όσα δήλωσε ο κ. Τζήμας στο ραδιόφωνο του VOLOS 98.6 FM και στην εκπομπή “CLASSICO”. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης τόνισε πως οι εκλογές είναι καταστατικές και ο κ. Τζήμας προσπαθεί για ακόμη μία φορά να κερδίσει χρόνο. Ο κ. Φάτσης εμφανίστηκε αισιόδοξος πως οι εξελίξεις μετά τη Γ.Σ. και μέχρι τις εκλογές θα είναι ευχάριστη έκπληξη για τον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Φάτσης στους Ευθύμη Χούτα και Γιώργο Αποστολακόπουλο:

«Έχουμε μπλέξει άσχημα κι έχουμε μπλέξει γενικότερα. Είναι προσφιλή συνήθεια του κ. Τζήμα πάντα να κερδίζει χρόνο. Από Τρίτη σε Πέμπτη, από Πέμπτη σε Παρασκευή, από Φεβρουάριο σε Μάρτιο, από Μάρτιο σε Απρίλιο, ήρθε το καλοκαίρι, πάμε διακοπές τον Αύγουστο, επιστρέφουμε τον Σεπτέμβριο. Η θητεία του Δ.Σ. τελειώνει 29/3. Το καταστατικό μου δίνει το περιθώριο να κάνω μέσα στο επόμενο εξάμηνο εκλογές. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης και λόγω ότι πρέπει να προκύψει ένα δυνατό Δ.Σ., αυτές οι εκλογές πρέπει να γίνουν σύντομα. Αν τις αφήσουμε για τον Ιούνιο τότε θα έχουμε πολύ μεγαλύτερα προβλήματα σε σχέση με την ποδοσφαιρική ομάδα.

Όσον αφορά τον απολογισμό του ποδοσφαιρικού τμήματος, θα γίνει οικονομικός απολογισμός από τον άνθρωπο που παρακολουθεί τα οικονομικά της μεγάλης ομάδας και της ακαδημίας μέχρι τις 28/02 και βάσει παραστατικών που έχουν κατατεθεί. Από ‘κει και πέρα θα αναφερθούν και εκκρεμότητες οι οποίες υπάρχουν»

Για το αν θα γίνει και ο οικονομικός απολογισμός και της περσινής χρονιάς

«Θα γίνει ο οικονομικός απολογισμός της φετινής χρονιάς μέχρι και τις 28/02, ενώ τον Ιούνιο θα γίνει ο οικονομικός απολογισμός της περσινής χρονιάς, όπως αποφασίστηκε στη Γ.Σ. του VolosPalaceκαι του υπόλοιπου της φετινής».

«θα γίνει ενημέρωση των οικονομικών στοιχείων της φετινής χρονιάς του ποδοσφαιρικού τμήματος ακόμη κι αν δεν ψηφιστεί ο οικονομικός απολογισμός»

«Η ενημέρωση θα γίνει οπωσδήποτε ακόμη κι αν το σώμα δεν θέλει να ψηφίσει τον οικονομικό απολογισμό του ποδοσφαιρικού τμήματος. Θα γίνει ενημέρωση προς το σώμα για το τι ακριβώς έχει συμβεί και την αλήθεια. Από κει και πέρα θα μας μένει το υπόλοιπο διάστημα για να κλείσει τον Ιούνιο. Οι εκλογές είναι καταστατικές και δεν επηρεάζονται από τους απολογισμούς του ποδοσφαίρου».

Σχολιάζοντας μία αναφορά της εκπομπής πως τα χαρτιά αναμένεται να ανοίξουν μέχρι τη Γ.Σ. της 29ης Μαρτίου ο κ. Φάτσης είπε: Δεν υπάρχει λόγος να ανοίξουν τα χαρτιά μέχρι την Τετάρτη, γιατί από την Τετάρτη μέχρι τις εκλογές είναι σχεδόν ένας μήνας. Σ’ αυτόν τον μήνα μπορεί να υπάρξουν ανατροπές και εκπλήξεις. Ελπίζω αυτές οι εκπλήξεις να είναι θετικές για την ομάδα γιατί όλοι σ’ αυτό αποσκοπούμε. Το έχω πει πολλές φορές πως δεν υπάρχουν πράγματα να μας χωρίζουν»

«Περιμένω ευχάριστες εκπλήξεις»

«Είναι λογικό πριν μία εκλογική αναμέτρηση να ανεβαίνουν τόνοι, να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα, είναι λογικό να λέμε και καμία κουβέντα παραπάνω. Από ‘κει και πέρα είμαστε άνθρωποι που έχουμε “τριφτεί” μέσα στην ομάδα, έχουμε συνεργαστεί μέσα στην ομάδα, έχουμε καθίσει στο ίδιο Δ.Σ. οι περισσότεροι, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα και συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Θυμάμαι χαρακτηριστικά πως είχαμε βγει “σκοτωμένοι” από ένα Δ.Σ. και πήγαμε μετά και ήπιαμε τσίπουρο. Η Νίκη δεν έχει την πολυτέλεια να μένουν άνθρωποι που μπορούν να προσφέρουν εκτός. Και γι’ αυτό περιμένω κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις στο χρονικό διάστημα μετά τη Γ.Σ.

Αυτό που έχει τώρα προτεραιότητα είναι να μάθει ο κόσμος τι έχει γίνει και με τα άλλα τμήματα, να γίνει ένας οικονομικός και αγωνιστικός απολογισμός των τμημάτων. Θέλω να καλέσω όσο το δυνατό περισσότερα μέλη να είναι παρόντες στη Γ.Σ., δεν μπορεί μία απολογιστική συνέλευση να γίνεται με 50-60 άτομα, θεωρώ πως η αίθουσα πρέπει να γεμίσει και μακάρι να έχει κόσμο κι απ’ έξω. Έτσι φαίνεται η δυναμική ενός συλλόγου και δεν είναι μόνο λόγια. Στις πράξεις φαίνεται αυτό. Στο γήπεδο, στην κερκίδα, στις γενικές συνελεύσεις. Εκεί φαίνεται ένας σύλλογος αν είναι μεγάλος ή όχι».

Απομαγνητοφώνηση: goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις