Φιλική νίκη με Απόλλωνα Λάρισας η ΑΕΛ

Φιλική νίκη με σκορ 2-1 πανηγύρισε η ΑΕΛ στο σημερινό (24/3) φιλικό με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας στο AEL FC ARENA.

Χωρίς πολύ κόσμο το φιλικό ανάμεσα στις δυο ομάδες παρουσία και του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Αλέξη Κούγια, ενώ στον πάγκο των “βυσσινί” δεν ήταν ο Σάκης Τσιώλης, αλλά ο Θοδωρής Βουτυρίτσας με τον Καρδιτσιώτη τεχνικό να παρακολουθεί από σουίτα του τρίτου ορόφου την αναμέτρηση.

Ένα φιλικό στο οποίο τόσο ο Θοδωρής Βουτυρίτσας που συνεχίζει στον πάγκο της ΑΕΛ αντί του Σάκη Τσιώλη, όσο και ο Σάκης Θεοδοσιάδης έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας σε Super League και Γ’ Εθνική αντίστοιχα.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο με τις δυο ομάδες να έχουν κάποιες καλές στιγμές για να πετύχουν γκολ κυρίως στα τελευταία λεπτά πριν την ανάπαυλα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στην επανάληψη καλύτερο το θέαμα με τις ομάδες να πετυχαίνουν γκολ και την ΑΕΛ να παίρνει την φιλική αυτή νίκη απέναντι στους πρωτοπόρους του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στο 16′ σε αντεπίθεση από πλευράς Απόλλωνα καλό γυριστό σουτ του Σαχινίδη πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Ντέλετιτς στο 34′ από πάσα του Κουτσιανικούλη. Στο 40′ από λάθος του Σταυράκη, ο Κουτσιανικούλης επωφελήθηκε, πάσαρε στον Ντέλετιτς αλλά ο τελευταίος καθυστέρησε να πλασάρει στην κενή εστία με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία για το 1-0, ενώ ένα λεπτό αργότερα καλό σουτ του Καπού πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Επόμενη καλή φάση στο 42′ για την ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη με τον Ιβανίδη να κάνει την σέντρα και τον Καμπέρη από το ύψος του πέναλτι να σουτάρει ψηλά άουτ, κάτι που συνέβη και στο 45′ με το καλό σουτ του Κουτσιανικούλη. Έτσι οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα στο 0-0.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ έφτασε στο 56′ στο 1-0 όταν ο Ρέγες πάσαρε στον Αγκάνοβιτς που ανενόχλητος μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0, ενώ στο 65′ ο Ευμορφίδης με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Κουρδή για το 2-0.

Η ΑΕΛ έφτασε κοντά στο 3-0 στο 77′ όταν από εκτέλεση κόρνερ του Ευμορφίδη ο Τσακοπίνο πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Αγκάνοβιτς την δεύτερη που έδειξε να αιφνιδιάζεται στέλνοντας την άουτ, για να κάνει το 2-1 στο 85′ ο Γκουντρουμπής με ιδανικό τελείωμα ύστερα από πάσα του Συράκου που δεν μπόρεσε αρχικά να σουτάρει.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη θα μπορούσε να κάνει το 2-2 στο 90′ όμως ο Σουλίδης από πάσα του Συράκου δεν μπόρεσε να νικήσει στο τετ-α-τετ τον Κουτογλίδη με τον νεαρό πορτιέρο να διώχνει σε κόρνερ.

Διαιτησία: Τσιτσανούδης (Μάνος, Καραγιάννης)

ΑΕΛ (Θοδωρής Βουτυρίτσας): Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Κόντορ, Γκόλιας, Γιοβάνοβιτς, Ντέλετιτς, Ναβάρο, Βαρέλα, Κουτσιανικούλης, Καπός, Φατιόν.

Έπαιξαν και οι: Κουτογλίδης, Σουλιώτης, Αναστασόπουλος, Γκουλουζάντε, Ευμορφίδης, Ρέγες, Γκαγιέχο, Αγκάνοβιτς, Τσακοπίνο, Μονιάκης.

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Σκούπρας, Γιαννακόπουλος, Μουταφτσίσκι, Ιορδανίδης, Κυριάκος, Ιβανίδης, Καμπέρης, Διβανές, Κολοβός, Σαχινίδης.

Έπαιξαν και οι: Κουρδής, Ανδρέου, Σάββας, Αγρόδημος, Σουλίδης, Συράκος, Μανθάνο, Παπαδόπουλος, Μηνάς, Γκουντρουμπής, Μάρκου.

πηγή: athleticlarissa.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις