Απαγορεύεται το στραβοπάτημα για Ρήγα

Η κατάκτηση των τριών βαθμών αποτελεί μονόδρομο για τον Ρήγα στο σημερινό παιχνίδι (1/2) με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, το οποίο θα διεξαχθεί στις 15.00 στο Βελεστίνο, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθεί για πρώτη φορά κάτω από τη διαχωριστική γραμμή του υποβιβασμού, διότι ο Πύρασος -που αυτή τη στιγμή είναι στην 12η θέση- θα πάρει…

…στα «χαρτιά» το εκτός έδρας παιχνίδι του με τα Λευκάδια.
Οι «κυανόλευκοι» ποντάρουν στην έδρα, έχοντας στο πλευρό τους εκατοντάδες φιλάθλους που με τις εκδηλώσεις τους μπορούν να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της ομάδας.
Ο τεχνικός Λάκης Μπακάλης θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του τον νεοαποκτηθέντα Αλέξανδρο Σιώμο. Δεν ισχύει το ίδιο για τον Χρήστο Μπλούχο, που υπέστη θλάση στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός δράσης για 10 ημέρες, ενώ εκτός αποστολής μένει και ο Κωνσταντίνος Γεωργαντζής μια και το δελτίο του δεν είναι έτοιμο.
Δεκαεννέα ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι και αυτοί είναι οι: Αποστόλης Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Κώστας Γουτούλης, Χρήστος Σπαθής, Γιώργος Ναουμίδης, Νίκος Βουραζέρης, Παναγιώτης Γούτσος, Γιώργος Αλεξίου, Γιώργος Χατζής, Στέργιος Μπακάλης, Κωνσταντίνος Ζενούνι, Χάρης Μπίκας, Γιώργος Τσίπι, Ρολάν Κεμάλι, Γιώργος Μιχολίτσης, Ζήσης Μαλάκος, Δημήτρης Ρηγίνος, Αλέξανδρος Σιώμος.
Διαιτητής του σημερινού αγώνα ορίστηκε ο κ. Γιώργος Μάντζιος της ΕΠΣ Ηπείρου με βοηθούς τους κ.κ. Πέτρο Κωτούλα και Νικόλα Τζανή της ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής τους θα είναι ο κ. Χρήστος Καλιακούδας της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις