Σε τροχιά ανόδου ο Απόλλων Καναλίων 1-2 τον Παγασητικό

Σε τροχιά ανόδου οδηγεί ο Κώστας Ρέππος τον Απόλωννα Καναλίων αφού την φετινή χρονιά η εικόνα της ομάδας έχει παρουσιάσει τεράστια βελτίωση σε σχέση με πέρυσι, ενώ πλέον μετρά 23 βαθμούς και διεκδικεί επάξια ένα από τα εισιτήρια της ανόδου.
Στο Olimpico Sports Club σήμερα οι Καναλιώτες κατάφεραν να κερδίσουν τον Παγασητικό και να περάσουν στην δεύτερη θέση περιμένοντας βέβαια τα αποτελέσματα από τα άλλα δύο ματς που θα διεξαχθούν το μεσημέρι.
Το 0-1 από…

…τον Βασιλείου στο 49΄που πλάσαρε μέσα από την περιοχή μετά από σύγχυση. Ενώ εφτά λεπτά μετά ο Μωραΐτης εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο Φώτου σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Θεοδώρου στο 86΄ που με ανάποδο ψαλίδι μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Ενώ ο ίδιος παίκτης είχε χάσει τεράστια ευκαιρία στο 70΄αφού βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Μουράβα με τον δεύτερο να αποκρούσει.
Καλές φάσεις για τους φιλοξενούμενους είχαν στο πρώτο ημίχρονο ο Μωραΐτης που έχασε δύο κλασσικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, ενώ ο Φώτου στο 35΄βρέθηκε μόνος του σε κενή εστία, μετά από σέντρα του Μωραΐτη και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο , στο 64΄ο Κουζιώκας σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 68΄μετά από εκτέλεση κόρνερ κεφαλιά του Καραβά τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Πατρίκιου. Ενώ λίγο πριν τη λήξη του αγώνα ο Ψαθάς βρέθηκε σε κενή εστία και έχασε την ευκαιρία να διευρύνει το σκορ, αφού ο Πατρίκιος επενέβη σωτήρια.

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ(Καραμίχαλος): Πατρίκιος, Στρούγγης, Μακρυγιάννης, Καρανικολάου(59΄Π. Δημόπουλος), Μπερτζέμης, Καράνταγλης(46΄Λάϊος), Κατσαρός, Κάϊας(55΄Θεοδώρου), Μπ. Δημόπουλος, Σίμος.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝ.(Ρέππος): Μουράβας, Κελεσίδης, Κουζιώκας, Α. Καρπούζας, Παπαπορφυρίου(69΄Ψαθάς), Μωραΐτης(89΄Παπαπαναγιώτου), Βασιλείου, Παπουτσής(60΄Καραβάς), Κόκκαλης, Παναγιωτάκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις