Με την πλάτη στον τοίχο ο Ολυμπιακός Βόλου

Γέμισαν τις… μπαταρίες, ξεκουράστηκαν και δηλώνουν έτοιμοι να μπουν στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, με μεγαλύτερο πάθος, περισσότερη δύναμη και πίστη για την επίτευξη του στόχου, παρότι δεν κρατούν οι ίδιοι την τύχη στα χέρια τους. Ο λόγος για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι από χθες Τρίτη (27/3) στις προπονήσεις, μετά

το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Σάκη Παπαβασιλείου.
Την προσεχή Κυριακή 2 Απριλίου οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν την πιο φορμαρισμένη ομάδα, όχι μόνο του ομίλου, αλλά όλης της Γ’ Εθνικής, καθώς η Α.Ε. Καραϊσκάκης μετρά 12 σερί νίκες (10 για το πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο). Τελευταία φορά που η ομάδα της Άρτας έχασε βαθμούς ήταν στο παιχνίδι της 18ης Δεκεμβρίου, όταν και έχασε με 1-0 από τη Νίκη στο «Π. Μαγουλάς», για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έκτοτε, ο Καραϊσκάκης μετρά μόνο νίκες, από πέντε εντός και εκτός έδρας.
Βέβαια, την Κυριακή θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό, στο πιο δύσκολο, θεωρητικά, παιχνίδι το τελευταίο τρίμηνο, με την ψυχολογία, πάντως, να είναι στα ύψη.
Η Α.Ε. Καραϊσκάκης έχει δεχθεί οκτώ γκολ σε 23 παιχνίδια, γεγονός που φανερώνει πόσο δυσκολοκατάβλητη ομάδα είναι. Στα έξι τελευταία ματς δεν έχει παραβιαστεί η εστία της, ενώ στο διάστημα αυτό έχει πετύχει συνολικά 15 τέρματα.
Ολυμπιακός και Καραϊσκάκης ισοβαθμούν στην 2η θέση με 51 βαθμούς και όποιος χάσει θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Πόσο μάλιστα, αν κερδίσει ο Απόλλων την Κυριακή στο Ελευθεροχώρι τους Μαύρους Αετούς, έχοντας ήδη διαφορά ασφαλείας τεσσάρων βαθμών από τους διώκτες του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις