Μοιράστηκαν βαθμούς Δάφνη και Πηλέας

Ισοπαλία στο γήπεδο της Νεάπολης μεταξύ Δάφνης και Πηλέα. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι αμυντικό λάθος των γηπεδούχων με τον Άγγ. Ματθαίου στο 56΄, άνοιξαν το σκορ που βρέθηκε μόνος του στην μικρή περιοχή. Το τελικό 1-1 διαμόρφωσε με κεφαλιά ο Τσομπανόπουλος στο 69΄, μέσα σε σύγχυση της περιοχής.
Καλές φάσεις για τους γηπεδούχους στο 35΄ο Παπαστεργίου βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα και ο αμυντικός πρόλαβε πριν σουτάρει. Στο 45΄σουτ του Κουλάκογλου από το ύψος…

…της περιοχής πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 51΄σουτ του Τσάτσου εντός της περιοχής απέκρουσε σε κόρνερ ο Τριανταφύλλου, δύο λεπτά αργότερα σουτ του Κουλάκογλου αμυντικός του Πηλέα απέκρουσε στη γραμμή. Στο 65΄κεφαλιά του Τσομπανόπουλου πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
Για τους φιλοξενούμενους στο 32΄ο Άγγ. Ματθαίου πλάσαρε μέσα από την περιοχή και ο Χατζηβασιλείου απέκρουσε πάνω στην γραμμή.
Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή όταν ο τελευταίος αμυντικός ανέτρεψε παίκτη της Δάφνης στο πρώτο κιόλας λεπτό ζητώντας να του δώσει κόκκινη ενώ εκείνος δεν έδωσε τίποτα. Στο 87΄ο διαιτητής έβγαλε κόκκινη στον Γιούργα για διαμαρτυρία.
ΔΑΦΝΗ(Σταμπουλής): Χατζηβασιλείου, Χιώτης, Φιλοσόγλου(76΄Σίμος),Λούκας, Τσάτσος, Παπαστεργίου, Τσένα(57΄Δεμίρης), Γιούργας, Αβλουγιάρης, Παπαδόπουλος, Κουλάκογλου(60΄Τσομπανόπουλος)
ΠΗΛΕΑΣ(Κατσικαδάμος): Τριανταφύλου, Καζάκης, Βαΐτσης, Καναράς, Αλβανόπουλος, Αγγελής, Κατσικαδάμος, Αγγ. Ματθαίου, Η. Ματθαίου, Μπρισμπέος, Μπραχιμάι

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις