Με “όπλο” την έδρα ο Ρήγας κόντρα στην Ιστιαία (pregame)

Την Ιστιαία υποδέχεται σήμερα Κυριακή 2/4 στις 14.15 στο Βελεστίνο, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 2ο όμιλο. Οι «κυανόλευκοι» προέρχονται από εκτός έδρας νίκη επί του Αστέρα Πετριτή στην Κέρκυρα και θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες, απέναντι σε μια ομάδα που παρουσιάζεται ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο Ρήγας φέτος έχει ηττηθεί δύο φορές από την Ιστιαία εκτός έδρας, μία για το πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο. Οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη έχουν δουλέψει σκληρά το τελευταίο διάστημα και θέλουν στις επτά αγωνιστικές που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος να έχουν όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα και να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται.
Η τεχνική ηγεσία δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Αντώνη Τζοβάρα και Θανάση Μπόρα (έχουν συμπληρώσει από τέσσερις κάρτες ο καθένας), ενώ σε σχέση με το προηγούμενο ματς επιστρέφουν οι Νίκος Βουραζέρης και Ηλίας Γκίκας.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Νίκος Βουραζέρης, Σπύρος Γκάγκας, Χρήστος Ράπτης, Γιώργος Αλεξίου, Κώστας Κιπτίου, Κέβιν Χίσα, Στέργιος Μπακάλης, Ντίνος Γεωργατζής, Θανάσης Καναβός, Θόδωρος Μπομπότης, Κώστας Γουτούλης, Ηλίας Γκίκας, Δημήτρης Σέττος, Τάσος Τσελεπής, καθώς και οι προερχόμενοι από την ακαδημία του συλλόγου Στέλιος Τσιότρας και Δημήτρης Κουσκουρίδας, 16 και 15 ετών αντίστοιχα.
* O Δημήτρης Κουφογιάννης από την ΕΠΣ Φωκίδας θα διευθύνει το σημερινό παιχνίδι στο Βελεστίνο. Βοηθοί του θα είναι οι Πέτρος Κανιούρας και Μανώλης Στεργιόπουλος από την ΕΠΣ Καρδίτσας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας έχει οριστεί ο Γιώργος Μπάρας από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις