Σ. Παπαβασιλείου: Είμαι φιλόδοξος προπονητής και δεν συνεχίζω στον Ολυμπιακό Β.

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου υπέβαλε ο Σάκης Παπαβασιλείου μετά την εντός έδρας ήττα από την Α.Ε Καραϊσκάκης, που ουσιαστικά άφησε την ομάδα του εκτός στόχων για τη φετινή σεζόν.

Ο κ. Παπαβασιλείου που αντικατέστησε τον Τίμο Καβακά, πρόλαβε και κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού σε δύο παιχνίδια. Στη συνέντεξη Τύπου που ακολούθησε, μετά το σημερινό παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη, ο Σάκης Παπαβασιλείου τόνισε: «Είναι μια δύσκολη στιγμή για μας. Είχαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι, όπου η νίκη ήταν μονόδρομος. Ήρθα πριν ένα μήνα στην ομάδα αποδεχόμενος την τιμητική πρόταση που μου έγινε, χωρίς να υπολογίσω τις επιπτώσεις, αν η ομάδα δεν πετύχαινε το στόχο της. Ήρθα με στόχο να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει κατηγορία. Αυτή τη στιγμή απομακρύνθηκε πολύ ο στόχος και επειδή είμαι από τους προπονητές που έχουν φιλοδοξίες και θέλω να πάω ψηλά, από σήμερα δεν θα συνεχίσω να είμαι προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου.
Θέλω να ζητήσω μια τεράστια συγνώμη από τον κόσμο που σήμερα πληγώθηκε. Η ζωή δεν σταματά εδώ, ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία και ευελπιστώ και εύχομαι, είτε στη συνέχεια, είτε την επόμενη χρονιά να πετύχει την άνοδο.
Έδωσα τα πάντα για να ανεβάσω την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, αλλά αυτή τη στιγμή δέχονται από παντού πυρά, από παντού πίεση και δεν είναι εικόνα αυτή που παρουσίασαν στο παιχνίδι. Να ευχηθώ στον Καραϊσκάκη ότι καλύτερο στη συνέχεια, να διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδο.
Είναι καθαρά δική μου η απόφαση. Ήρθα με μοναδικό στόχο να βγει η ομάδα κατηγορία. Ο στόχος αυτός απομακρύνθηκε, οπότε δεν συντρέχει λόγος να συνεχίσω. Στη ζωή μου έχω μάθει να πρωταγωνιστώ.
Δεν μπόρεσα να δώσω κάτι διαφορετικό στην ομάδα γιατί οι ποδοσφαιριστές είναι πάρα πολύ πιεσμένοι και δεν μπορούν να βγάλουν το ταλέντο που έχουν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις