Ολοκληρωμένος επιθετικός ο Ρόι Νταγιάν

Ο Ρόι Νταγιάν έκανε χθες το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, παίζοντας στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Μπορεί ο Ισραηλινός φορ να είχε προβλήματα στο παιχνίδι, να μην τροφοδοτήθηκε ανάλογα από τους συμπαίκτες του, προκειμένου να δείξει τις δυνατότητές του, ωστόσο, οι… …άνθρωποι του Ολυμπιακού που τον παρακολουθούν στις προπονήσεις έχουν ήδη σχηματίσει άποψη για τον 29χρονο επιθετικό και κάνουν λόγο για ένας πολύ καλό και δυνατό ποδοσφαιριστή.

Ο Νταγιάν πέρα από το ύψος του (γεμίζει την αντίπαλη περιοχή), κρατά τη μπάλα, παίζει με πλάτη, συνεργάζεται με τους ακραίους επιθετικούς και το σπουδαιότερο έχει πολύ καλά τελειώματα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, όταν και θα εγκλιματιστεί πλήρως στο νέο του περιβάλλον, ο Νταγιάν θα είναι σε θέση να δείξει το πόσο καλός επιθετικός είναι.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τον Νταγιάν, όπως φυσικά και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, στο φιλικό της Τετάρτης (28/8), το οποίο θα αρχίσει στις 18.30 και θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ, τη φυσική έδρα των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις