Δεύτερη ήττα για τις Νεάνιδες του Ολυμπιακού Βόλου (photos)

Έχασε και στο δεύτερο παιχνίδι, που έδωσε για τα προκριματικά του Βορρά, για πρόκριση στα τελικά του πρωταθλήματος μπάσκετ Νεανίδων, η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Οι νεαρές «ερυθρόλευκες» ηττήθηκαν με 43-54 από τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας, για την 3η αγωνιστική του τουρνουά, που διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη (ο Ολυμπιακός έχει κάνει το ρεπό του).

Όπως και στο παιχνίδι με τους Πάνθηρες την 2η αγωνιστική, έτσι και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας, ο Ολυμπιακός «πλήρωσε» το κακό δεύτερο 10λεπτο, διάστημα στο οποίο ο Απόλλων εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των «ερυθρολεύκων» και με σκορ 8-22 στη 2η περίοδο πήρε μια διαφορά 18 πόντων στο ημίχρονο. Διαφορά που ήταν μεγάλη για να καλυφθεί στο β’ μέρος, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλαν τα κορίτσια του Ολυμπιακού. Οι Βολιώτισσες, παρότι δεν απέφυγαν τα λάθη και στο δεύτερο ημίχρονο, βελτίωσαν την άμυνά τους, ήταν καλύτερες στην επίθεση, σημειώνοντας 25 πόντους και δέχθηκαν 18.
Σήμερα Μ. Τρίτη ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στις 14.00 τον Πανεδεσσαϊκό, με στόχο την πρώτη του νίκη στο τουρνουά, ενώ οι υποχρεώσεις των «ερυθρολεύκων» θα κλείσουν την Μ. Τετάρτη, όπου στις 14.00 θα αγωνιστούν με τους Σίθωνες Χαλκιδικής.
Δεκάλεπτα: 10-14, 18-36, 35-47, 43-54
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: (Παπαθανασίου-Ράμμου), Γκανάτσιου, Χούτα 4, Λιόλιου 5, Στάμου, Ντελή 9 (1), Αρτεμισίου 2, Νούλα 21, Σιμιτζή 2, Πόπιντσουκ.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ.: (Καψάλης) Δημητριάδου 3 (1), Κοτζαΐτση 19, Απ. Τσιανάκα 6 (1), Δανιηλίδου 4, Ε. Τσιανάκα 2, Κουρτίδου 8 (2), Σιδέρη, Χαϊντάρη 3 (1), Καραφουλίδου, Γρηγοριάδου 9.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις