Δοκιμάζει Άτσκα η ΑΕΛ

Μπορεί η ΑΕΛ να μην έχει εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή της στη Super League, ωστόσο οι «βυσσινί» άρχισαν από τώρα να εξετάζουν τη στελέχωση του ρόστερ τους για την επόμενη χρονιά, χωρίς βέβαια να γνωρίζουν ακόμα το πού θα αγωνίζεται.

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα (10/04), βρίσκεται στη Λάρισα ο ποδοσφαιριστής, Άλντο Άτσκα. Ο εν λόγω, είναι 20 χρονών, αμυντικός μέσος, και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τη φανέλα του Εθνικού Φιλιππιάδας, από τον οποίο πήρε άδεια για να δοκιμαστεί στη Λάρισα.

Να σημειωθεί πως ο Άτσκα αρχικά θα προπονείται με την Κ20, μέχρι το σύνολο του Αντρέ Πάους να επανέλθει κανονικά στις προπονήσεις, ενώ αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής και στο προγραμματισμένο φιλικό της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα Λάρισας τη Μ. Πέμπτη (13/04). Εκεί ο Ολλανδός τεχνικός θα βολιδοσκοπήσεις τις ικανότητες του παίκτη και εν ώρα πραγματικού αγώνα.

Την είδηση του ερχομού για δοκιμή στη Λάρισα, «έβγαλε» ένας πρώην παίκτης της ΑΕΛ, ο Γιώργος Σαϊτιώτης, ο οποίος αφού σταμάτησε την ποδοσφαιρική του καριέρα εντός αγωνιστικών χώρων, δοκιμάζει το ταλέντο του και στην εκπροσώπηση ποδοσφαιριστών. Ο Άλντο Άτσκα είχε δοκιμαστεί και στον ΠΑΣ Γιάννενα, όταν εκεί βρισκόταν μεγαλομέτοχος ο Αλέξης Κούγιας.

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Σαϊτιώτη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

sats

rockngoal.com.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις