Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Β. δεξιώθηκε τους χορηγούς της (photos)

Εκδήλωση προς τιμήν των χορηγών της ομάδας πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας 2/2 η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στο ξενοδοχείο «Volos Palace». Παραβρέθηκε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γιώργο Βαρούτσικο και τον αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Τόρη. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών…

…της ομάδας αποτελούμενη από τους Λευτέρη Γιαλούση, Γρηγόρη Κυζιρίδη, Αλέξανδρο Ζέρη, Σταμάτη Καρρά και τον γενικό αρχηγό Άκη Πέτρου.
Προβλήθηκε ολιγόλεπτο video με αποσπάσματα από την ιστορία του Ολυμπιακού και σκηνές από την σύγχρονη ιστορία της ομάδας, ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Βαρούτσικος, πήρε το λόγο και απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους τόνισε μεταξύ άλλων:
«Όταν το καλοκαίρι αναλάβαμε την ΠΑΕ, ζητήσαμε από όλους του Βολιώτες να σταθούν δίπλα μας και να μας βοηθήσουν ο καθένας με το δικό του τρόπο.
Όλοι εσείς που βρίσκεστε σήμερα εδώ, ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας και μας στηρίξατε. Ο κάθε ένας από εσάς ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες.
Και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό.
Είναι γεγονός ότι θα θέλαμε η σημερινή εκδήλωση να έχει ακόμα περισσότερους προσκεκλημένους. Είναι γεγονός ότι θα θέλαμε να έχουμε τη στήριξη κι άλλων επιχειρηματιών της πόλης. Αυτός άλλωστε ήταν και ο στόχος μας το προηγούμενο καλοκαίρι. Να αφυπνίσουμε όλους τους Βολιώτες και να στηρίξουν την προσπάθεια μας για να γιγαντώσουμε τον Ολυμπιακό μας.
Και μπορεί το πρωτάθλημα να βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο η προσπάθεια μας δεν σταματάει εδώ. Συνεχίζεται καθημερινά.
Μόνοι μας δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε τους μεγάλους στόχους της ομάδας που έχουμε θέσει. Χρειαζόμαστε όλο τον κόσμο δίπλα μας.
Το πρωτάθλημα βρίσκεται στο κρισιμότερο σημείο του. Είναι γεγονός ότι στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος η εικόνα της ομάδας δεν ήταν αυτή που περιμέναμε.
Ωστόσο η δυναμική του Ολυμπιακού Βόλου είναι τέτοια που μας αναγκάζει να μην παρατήσουμε την προσπάθεια στη μέση.
Είμαστε αναγκασμένοι να το παλέψουμε ακόμα περισσότερο. Να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά στη συνέχεια του πρωταθλήματος ώστε στο τέλος να πετύχουμε.
Ακόμα όμως και αν δεν υλοποιήσουμε τους στόχους μας, θα έχουμε ήσυχη τη συνείδηση μας ότι δεν τα παρατήσαμε και ότι κάναμε ότι μπορούσαμε.
Αυτός άλλωστε είναι ο λόγος που πριν από μερικές ημέρες αποφασίσαμε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Για να μπορέσουμε να καλύψουμε τις υποχρεώσεις της ομάδας και να εμφανιστούμε ακόμα πιο δυνατοί στη συνέχεια του πρωταθλήματος».
Ακολούθησε δεξίωση, με τους επιχειρηματίες της πόλης που βρίσκονται κοντά στον Ολυμπιακό να ανταλλάσουν απόψεις γύρω από διάφορα θέματα που άπτονται της ομάδας, σε μια όμορφη βραδιά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις