Ορίστηκε η συνέλευση για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον Μαγνησιακό

Διοικητικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε τη Μ. Δευτέρα στον Μαγνησιακό όπου αποφασίστηκε η ηθική και υλική συμπαράσταση στον Γιώργο Γκέρτσο που τραυματίστηκε στον πρόσφατο αγώνα με την Νέα Αγχίαλο, ενώ τη Δευτέρα 24 Απριλίου ορίστηκε εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση ώστε να αναδειχθεί νέο διοικητικό σχήμα.

Αναλυτικά στο Δελτίο Τύπου του Συλλόγου:

«Τη Μ. Δευτέρα (10/4/2017) πραγματοποιήθηκε Δ.Σ. του Συλλόγου «Α.Σ.Β. ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ» όπου παμψηφεί αποφασίστηκαν τα κάτωθι:

1. Για τον πρόσφατο τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας Γιώργου Γκέρτσου.

Η αποκατάσταση της υγείας του αποτελεί για μας απόλυτη προτεραιότητα. Αποφασίστηκε η ηθική και υλική στήριξή του, για όσο διάστημα απαιτηθεί, ώσπου να επανέλθει στη φυσιολογική του ζωή.

Από την πρώτη στιγμή άνθρωποι του Συλλόγου μας βρέθηκαν δίπλα του και θα συνεχίσουν να βρίσκονται κοντά του και κατά το διάστημα της αποθεραπείας του.

Επιπλέον αποφασίστηκε η εξολοκλήρου κάλυψη των εξόδων της χειρουργικής επέμβασης που θα γίνει, των εξόδων νοσηλείας κι ότι επιπλέον απαιτηθεί για την αποθεραπεία του.

Είμαστε μια οικογένεια και οι αθλητές του Συλλόγου μας, ανεξαρτήτου ηλικίας και τμήματος στο οποίο αγωνίζονται, αποτελούν για μας «τα παιδιά μας» και με τη δέουσα προσοχή και φροντίδα θα αντιμετωπίζονται.

2. Καταδικάζουμε τη βία στα γήπεδα κι ό,τι έχει σχέση με ανάρμοστες συμπεριφορές εντός κι εκτός γηπέδων.

Λυπούμαστε πραγματικά όταν συμβαίνουν τέτοια γεγονότα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο κι ευχόμαστε να μην επαναληφθούν. O Μαγνησιακός αφενός είναι σωματείο με ιστορία ετών, με ήθος κι αθλητική παιδεία κι αφετέρου αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη πόλη με ποδοσφαιρικές αρχές.

Υπεύθυνοι για την παραδειγματική τιμωρία τέτοιων συμπεριφορών είναι η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΘ κι ο Πρόεδρος που ήταν αυτόπτης μάρτυς και τα ελληνικά δικαστήρια.

Ο Μαγνησιακός ως μεγάλο σωματείο επί σειρά ετών δεν ασχολήθηκε και δεν θα ασχοληθεί με ομάδες που αύριο ενδεχομένως να μην υπάρχουν στον ποδοσφαιρικό χάρτη.

3. Σε ότι αφορά στις εσωτερικές διεργασίες του Συλλόγου μας, αποφασίστηκαν τα εξής:

Τη Δευτέρα (24/4/2017) θα πραγματοποιηθεί εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, μέσω της οποίας αναμένεται να αναδειχθεί νέο διοικητικό σχήμα.

Έχουμε την χαρά και την Τιμή, νέοι άνθρωποι που στο παρελθόν έχουν διαπρέψει στον αθλητισμό και σήμερα είναι επιτυχημένοι επιχειρηματίες στην τοπική κοινωνία, να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να υπηρετήσουν τον ιστορικό Σύλλογό μας.

Εμείς οι παλαιότεροι, οφείλουμε να ανοίξουμε την αγκαλιά του Συλλόγου μας και να υποδεχτούμε τους ανθρώπους που θα φέρουν νέα πνοή. Είναι όμως και μεγάλη η χαρά μας, που θα σταθούμε δίπλα τους συνοδοιπόροι, προκειμένου το όραμά τους να γίνει πραγματικότητα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις