Ίδιο κακό ξεκίνημα και στον δεύτερο γύρο για τον Ολυμπιακό Β.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησε τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Football League όπως και τον πρώτο. Με δύο ήττες από Ζάκυνθο και Ηρακλή. Αποτέλεσμα, η ομάδα εκεί που είχε καταφέρει να πλασαριστεί στην 3η θέση με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, να βρίσκεται πλέον στην 5η θέση, επτά βαθμούς πίσω…

…από την Ζάκυνθο που κατέχει την τρίτη θέση και πέντε βαθμούς από την ΑΕΛ που ακολουθεί στη βαθμολογία. Αμφότερες νίκησαν χθες τον Τύρναβο με 2-0 και τον Αγρ. Αστέρα με 1-0 αντίστοιχα.
Τα πράγματα, πλέον, για τον Ολυμπιακό μετά και τη νέα αποτυχία με τον Ηρακλή στο Βόλο, έχουν γίνει πολύ δύσκολα, όσον αφορά την είσοδο της ομάδας στα πλέι οφ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν δέκα παιχνίδια μέχρι την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, θα πρέπει να «χτίσουν» ένα σερί νικών και παράλληλα οι ομάδες που βρίσκονται ψηλότερα στη βαθμολογία να έχουν βαθμολογικές απώλειες για να ελπίζουν. Τα τρία προσεχή παιχνίδια με Απόλλωνα στην Καλαμαριά, Αγρ. Αστέρα στο Βόλο και ΑΕΛ στο Αλκαζάρ θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το πόσο ο Ολυμπιακός θα είναι σε θέση να ελπίζει για την 3η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις