Πρόκριση από σήμερα θέλει ο Ολυμπιακός

Ένας βαθμός χωρίζει τον Ολυμπιακό από την κατάκτηση του 7ου σερί πρωταθλήματος και 44ου στην ιστορία του, όμως στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι και το Κύπελλο Ελλάδας. Στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης της διοργάνωσης, οι Πειραιώτες υποδέχονται την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη (Cosmote Sport 4).

Οι ποδοσφαιριστές του Τάκη Λεμονή παρουσιάζονται έτοιμοι να δώσουν απαντήσεις σε όσους τους αμφισβητούν, ενώ παράλληλα θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα με μία «καθαρή» νίκη για να βρεθούν στον τελικό της 6ης Μαΐου.
Φέτος ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει 3-0 στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος την ΑΕΚ, η οποία πριν από δύο περίπου μήνες είχε κερδίσει με 1-0.
Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Λεμονής δεν φανέρωσε τις σκέψεις του όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να παρατάξει τους πρωταθλητές Ελλάδας κόντρα στον «Δικέφαλο».
Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ντε Λα Μπέγια. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Καμπιάσο και ο Ρομαό, με τον Σεμπά και τον Μάριν στα πλάγια.
Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ανσαριφάρντ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Τσόρι, Ελιουνούσι, Μανθάτης, Μαρτίνς και Ρέτσος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις