Απαλλαγή Ολυμπιακού Β. για Λαμία

Τις αποφάσεις της για παραπτώματα προηγούμενων αγωνιστικών γνωστοποίησε την Τρίτη (3/2) η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Β’ Εθνικής. H ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου απαλλάχθηκε για την κατηγορία που τον βάραινε μετά το ματς με τη Λαμία ενώ η Παναχαϊκή καλείται να πληρώσει πρόστιμο 300 ευρώ για όσα έγιναν στο ματς με τον Παναγιάλειο. Για τον ίδιο αγώνα ο εκπρόσωπος της πατρινής ομάδας, Πότης Τσιρίμπης, θα πρέπει επίσης να βάλει το χέρι στην τσέπη, ενώ του απαγορεύτηκε και η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα.
Αναλυτικά:

 «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, πήρε τις παρακάτω αποφάσεις :
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των τριακοσίων (300) ευρώ, απρεπή συμπεριφορά αξιωματούχου της. Επέβαλε στον Π. ΤΣΙΡΙΜΠΗ (εκπρόσωπος) τις πειθαρχικές ποινές α. απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα(1)μήνα και β. του χρηματικού προστίμου των τριακοσίων (300) ευρώ (αγώνας της 22-12-2014 με ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ).
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 και στον Π. ΤΣΙΡΙΜΠΗ (εκπρόσωπος) την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης (αγώνας της 4-1-2015 με ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ).
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και στον Θ. ΓΡΑΦΑ (διερμηνέας) την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης (αγώνας της 18-1-2015 με ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ).
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και στον Α. ΠΑΡΑΣΙΔΗ (υπ. ασφαλείας) την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης (αγώνας της 30-11-2014 με ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937).
Απήλλαξε την ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 από την σε βάρος της κατηγορία (αγώνας της 8-12-2014 με ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ)».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις