Το παιχνίδι στην Καλαμαριά θα κρίνει πολλά

Με πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό του ΕΑΚ αρχίζει σήμερα Τετάρτη 4/2 η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου για το παιχνίδι της προσεχούς Δευτέρας (9/2, 18.00) με τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά, το οποίο θα κρίνει πολλά όσον αφορά τους φετινούς στόχους της ομάδας.
Το ευχάριστο…

…για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο είναι πως περά από τον τιμωρημένο Γιώργο Θέο όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του 39χρονου τεχνικού, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.
Είναι, επίσης, σημαντικό πως οι νεοαποκτηθέντες θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε να αποκτήσουν μεγαλύτερη «δέσιμο» με την ομάδα και την απαιτούμενη χημεία, τη στιγμή που στον Ολυμπιακό υπάρχουν επτά νέα πρόσωπα, τα οποία ήρθαν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Αν και ακόμη είναι πολύ νωρίς να συζητάμε για τις σκέψεις του Ελευθερόπουλου, όσον αφορά την ενδεκάδα, το σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν αλλαγές, καθώς αρκετές θέσεις «παίζονται», σε σχέση με τους παίκτες που ξεκίνησαν στο βασικό σχήμα στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Ηρακλή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις