Επιτακτική ανάγκη για Ολυμπιακό Β. η επιστροφή στις νίκες

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου, από Ζάκυνθο και Ηρακλή, ο Ολυμπιακός καλείται, πλέον, να έχει τις λιγότερες δυνατόν απώλειες στο πρωτάθλημα. Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της προσεχούς Δευτέρας (9/2, 18.00) με τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά θα πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να…

…κερδίζουν μέσα έξω, για να ελπίζουν πως θα προλάβουν να πλασαριστούν σε μια θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.
Γιατί μετά από αρκετά χρόνια ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να μην μπορέσει μέχρι τέλους να διεκδικήσει τον στόχο που είχε θέσει από τη αρχή της χρονιάς.
Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει στην Καλαμαριά να πάρει την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα με προπονητή τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο (είχε κερδίσει εκτός του Παναιτωλικό στο Κύπελλο), απέναντι σε μια ομάδα που και αυτή στα τελευταία παιχνίδια δεν τα πηγαίνει καλά.
Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες που «καίγονται» για βαθμούς με την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού να ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Βόλο.
Για σήμερα Πέμπτη είναι προγραμματισμένη μία πρωινή προπόνηση, η οποία θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο στην Άλλη Μεριά. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ θυμίζουμε πως η μοναδική απουσία στο ματς με τον Απόλλωνα θα είναι ο τιμωρημένος Γιώργος Θέος.
Ο Νίκος Μπουτζίκος προπονείται με την ομάδα από χθες Τρίτη (4/2) και έχει θέσει και αυτός τον εαυτό του στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις