Ντέρμπι Αίαντα-Αλμυρού στην Α΄ Ε.Π.Σ.Θ.

Ντέρμπι στον δεύτερο όμιλο της Α΄ΕΠΣΘ έχουμε την Κυριακή μεταξύ Αίαντα και ΓΣΑ οι οποίοι βρίσκονται σε πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα. Ας δούμε το πρόγραμμα των δύο ομίλων αναλυτικά.
Στον 1ο όμιλο δύο αγώνες ξεκινούν το Σάββατο στις 15:00. ΑΕ Διμηνίου και Σαρακηνός υποδέχονται Ηρακλή και Αγία Παρασκευή αντίστοιχα. Οι γηπεδούχοι θα έχουν μάλλον ένα εύκολο απόγευμα απέναντι σε δύο ομάδες που τους είχαν επιβληθεί στον πρώτο γύρο.
Την Κυριακή έχουμε δύο πρωινούς αγώνες…

…και έναν μεσημεριανό. Η ΑΕ 2002 δοκιμάζεται στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος στις 11:00 κόντρα στον Πανιώνιο. Ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες οπότε θα έχει πολύ ενδιαφέρον ο αγώνας.
Ο Άρης Μελισσατίκων θα κοντραριστεί με την πρωτοπόρο Σκιάθο στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής. Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι οπαδοί των δύο ομάδων. Οι φιλοξενούμενοι την προηγούμενη αγωνιστική έπιασαν κορυφή και θέλουν το τρίποντο για να συνεχίσουν την πολύ καλή πορεία τους ενώ οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο σερί ήττες.
Τέλος, η Ιωλκός θα υποδεχθεί τον Θησέα στο γήπεδο του Σέσκλου στις 15:00. Ο Θησέας πλέον απομακρύνθηκε από την κορυφή του ομίλου έχοντας κάνει κακές εμφανίσεις στον δεύτερο γύρο, έτσι ο Κυριακάτικος αγώνας είναι ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες κόντρα σε μία ομάδα που αν και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έχει δυσκολέψει τις περισσότερες ομάδες έχοντας κάνει μερικές καλές εμφανίσεις.
Ο Μαγνησιακός θα πάρει το τρίποντο από τους Ν.Α. της Νίκης.

Στον 2ο όμιλο έχουμε δύο αγώνες το Σάββατο και τέσσερις την Κυριακή που ξεκινούν όλοι στις 15:00.
Ο Αίας Σούρπης θα υποδεχθεί τον ΓΣ Αλμυρού στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο Αίας βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με 38 βαθμούς ενώ μία ανάσα κάτω του βρίσκεται ο Αλμυρός με 37. Ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι που θα κρίνει πολλά. Οι γηπεδούχοι μετρούν 12 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες ενώ οι φιλοξενούμενοι 11 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα. Στον πρώτο γύρο ο Αλμυρός είχε κερδίσει 2-1 τον Αίαντα αλλά με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τρία πέναλτι
Στο γήπεδο του Πτελεού ο τοπικός Πρωτεσίλαος θα αντιμετωπίσει την Αγχίαλο. Δύσκολη έξοδος για τους Αγχιαλίτες αφού δοκιμάζονται σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του τοπικού.
Ο Άθλος θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Μυρμιδόνες. Οι γηπεδούχοι μοιράζονται την τελευταία θέση του ομίλου με την Μακρινίτσα και θέλουν να πάρουν σωτήριους βαθμούς από την ομάδα του Πλατάνου που έχει χτίσει ένα πολύ δυνατό σύνολο.
Ο Αχιλλέας θα υποδεχθεί τον Αετό, σε ένα αγώνα που η ομάδα της Κερασιάς θα θελήσει να πάρει το τρίποντο για να απομακρυνθεί οριστικά από την ζώνη του υποβιβασμού κόντρα σε μία ομάδα που εμφανίζεται ισχυρή στην έδρα της.
Τέλος, Αστέρας και ΕΜΑ θα <<κονταροχτυπηθούν>> στο γήπεδο του Ριζομύλου, ενώ ο Διαγόρας εμφανίζεται ως φαβορί για την νίκη απέναντι στην ομάδα της Μακρινίτσας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις