Ποιοι παίκτες του Ολυμπιακού Β. έχουν προβάδισμα για την ενδεκάδα

Στο τελευταίο φιλικό που έδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα ο Γιώργος Βαζάκας έδειξε τις προθέσεις του, όσον αφορά τους παίκτες που υπολογίζει για τη βασική ενδεκάδα. Οι περισσότεροι από τους έντεκα που ξεκίνησαν στο παιχνίδι έχουν τον πρώτο λόγο για το βασικό σχήμα και… …το πιθανότερο είναι οι ίδιοι παίκτες να ξεκινήσουν και στο αυριανό φιλικό (28/8) με τον Τύρναβο. Στο ματς της περασμένης Κυριακής δεν είχε αγωνιστεί ο Γκίτκος, καθώς είχε ενοχλήσεις στη μέση.

Οι Μελίσσης και Αρβανίτης φαίνεται να έχουν προβάδισμα στις θέσεις των στόπερ, ο Καρράς υπολογίζεται για βασικός στη δεξιά πλευρά της άμυνας, με τον Γιαλούση πάντως να ανεβαίνει διαρκώς, ενώ ο Ρόκας μάλλον θα είναι ο βασικός αριστερός μπακ, κερδίζοντας τη θέση από τον Κατσιαρό.

Ο Ολίσε είτε παίζει η ομάδα με έναν, είτε με δύο αμυντικά χαφ έχει θέση στο βασικό σχήμα, Καπετάνος, Πόνσε και Κατσίκης διεκδικούν τις δύο από τις τρεις θέσεις στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Μπρέσκα δεν φαίνεται να χάνει τη θέση του στη δεξιά πτέρυγα. Οι Γενγκά και Ακόστα μάχονται για τη θέση του αριστερού μεσοεπιθετικού, ενώ ο Νταγιάν θα είναι ο βασικός φορ της ομάδας.

Βέβαια, στην ομάδα υπάρχουν παίκτες όπως οι Κωστούλας, Πινδώνης, Δεινόπαπας, Γκέσιος που μπορούν ανά πάσα στιγμή να ξεκινήσουν βασικοί και να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό, καθώς όπως έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη σε κάθε θέση ο Ολυμπιακός έχει την πολυτέλεια να διαθέτει δύο ισάξιους ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις