Προορίζει για βασικό τον Μπεριάν ο Ελευθερόπουλος

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν έχει ανοίξει τα «χαρτιά» του, όσον αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο παιχνίδι της Δευτέρας (9/2, 18.00) με τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά. Σίγουρη, ωστόσο, θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Χερόν Μπεριάν στο βασικό σχήμα, καθώς ο Λιβεριανός μεσοεπιθετικός θα πάρει τη…

….θέση του τραυματία Νικολιά. Ούτως ή άλλως ο προπονητής του Ολυμπιακού τον προόριζε για βασικό, καθώς δείχνει να προσαρμόζεται γρήγορα στο νέο του περιβάλλον, αλλά και σ’ αυτά που ζητεί ο προπονητής στο παιχνίδι. Ο Μπεριάν είχε συνεργαστεί πέρυσι με τον Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ στην Κέρκυρα και γνωρίζει ο ένας το παιχνίδι του άλλου, με τον Σκοπιανό επιθετικό να διεκδικεί και αυτός θέση στο βασικό σχήμα.
Από εκεί και πέρα, τη θέση του τραυματία Ιντζίδη πιθανότατα θα πάρει ο Κώστας Μπάρμπας. Από τη στιγμή που θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Θέος, ο Γρηγόρης Κυζιρίδης αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι στη βασική ενδεκάδα, παίζοντας στον άξονα και πίσω από τον φορ.
Η σημερινή προπόνηση θα διεξαχθεί στο πρωί στο βοηθητικό του ΕΑΚ, ενώ η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για το παιχνίδι με την Καλαμαριά θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή και στη συνέχεια ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις