Το σημερινό (7/2) “κυανόλευκο” καλεντάρι

Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και κοπή πίτας περιλαμβάνει το σημερινό καλεντάρι των τμημάτων της Νίκης. Συγκεκριμένα η μικτή ομάδα Νέων της Νίκης με παίκτες της Κ15 και Κ17 δίνει φιλικό με τη Δημητριάς στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος, οι Νέοι Αθλητές αγωνίζονται με τα Σουφλάρια για την Α2 ΕΣΚΑΘ, τα κορίτσια του γυναικείου βόλεϊ της Νίκης κοντράρεται με τον πρωτοπόρο Ασκληπιό και παράλληλα έχει οριστεί και η κοπή πίτας για τα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου της Νίκης στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δημαρχείου της Νέας Ιωνίας. Αναλυτικά το κυανόλευκο σημερινό πρόγραμμα:

Φιλικό Δημητριάς – Νίκη Β. (7/2, 16:00)
Σε συνέχεια των φιλικών αναμετρήσεων η μικτή της Κ15 με την Κ17 της Νίκης αγωνίζεται σήμερα (07/02) στις 16:00 στο γήπεδο Ι.Μ. Δημητριάδος με την Δημητριάς.

Α2 ΕΣΚΑΘ: ΑΟ Σουφλαρίων – Νέοι Αθλητές Νίκης (7/2, 17:00)
Οι Νέοι Αθλητές της Νίκης αγωνίζονται με τον Α.Ο. Σουφλαρίων σήμερα στις 17:00 για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ.

Κοπή πίτας για τα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου της Νίκης
Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για όλα τα τμήματα υποδομών ποδοσφαίρου του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί σήμερα (07/02, 19:00) στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δημαρχείου Νέας Ιωνίας.

Βόλεϊ γυναικών: Νίκη Βόλου – Ασκληπιός Τρικάλων (7/2, 19:00)
Η ομάδα βόλεϊ γυναικών της Νίκης Βόλου αγωνίζεται το Σάββατο 7/2 στις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας με τον πρωτοπόρο Ασκληπιό Τρικάλων για το πρωτάθλημα Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις