Με χατ-τρικ του Λ. Δενελάβα ο Σαρακηνός συνέτριψε 4-1 την Αγία Παρασκευή

Ο Σαρακηνός ήταν ο νικητής του τοπικού ντέρμπι με την Αγ. Παρασκευή επικρατώντας με 4-1, με τον Λ. Δενελάβα να πετυχαίνει άλλο ένα χατ-τρικ στην καριέρα του. Στο μεγαλύτερο μέρος της η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη με δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι…

…στο πρώτο ημίωρο του αγώνα και ο Μπόρας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, μετά από κόρνερ του Καραπλιάκου στο 27′. Όμως από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και ισοφάρισαν σε 1-1. Το γκολ της ισοφάρισης σημείωσε ο Στ. Μαλακασιώτη στο 30′, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.
Το β’ ημίχρονο δεν απείχε από πλευράς θεάματος σε σχέση με το πρώτο, με τους γηπεδούχους, πάντως, να αξιοποιούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και να σκοράρουν τρεις φορές, όλες με τον Λευτέρη Δενελάβα. Το 2-1 έγινε στο 60΄με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από ασίστ του Κολιαμήτρα, το 3-1 επιτεύχθηκε στο 75′ ύστερα από γυριστό σουτ και μετά από πάσα του Χρυσικού και το τελικό 4-1 στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με δυνατό σουτ μέσα απο την περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στη φάση του τρίτου τέρματος του Σαρακηνού, υποστηρίζοντας πως ο σκόρερ ήταν σε θέση οφ-σάιντ.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Μπράνος, Βαν ντε χούι, Σιγάλας, Αγραφιώτης (72′ Σαμαράς), Π. Μαγγασιανός, Ζαχαρής (65′ Μουλιός), Παντελόγλου, Ν. Μαγγασιανός, Μαρμαρινός, Στ. Μαλακασιώτης, Βούκουτος (82′ Παπάς)
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ(Ψαρόμπας):Στούκας, Ρούκας (75΄Ρουσας), Στεργιόπουλος, Μπόρας, Καραγγέλης, Καραπλιάκος, Κολιαμήτρας, Κατής (75΄Ιωάννου), Λ. Δενελάβας, Ακτσιαλής, Δημόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις