Την έκθεση του Ολυμπιακού B. επισκέφτηκε η Ακαδημία ποδοσφαίρου (photos)

Την έκθεση αρχειακού υλικού του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία φιλοξενείται στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου, επισκέφτηκαν οι μικροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του συλλόγου, συνοδευόμενοι από τους προπονητές τους, αλλά και πολλούς γονείς.

Τους «λιλιπούτειους» ποδοσφαιριστές υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου Νικόλαος Τσεκούρας και ο αντιπρόεδρος Ζάκος Σαχίνης, οι οποίοι μίλησαν στα παιδιά για την ιστορία του Ολυμπιακού, πριν αυτά ξεναγηθούν στο χώρο της έκθεσης.
Εκεί είδαν από κοντά τα εκθέματα της έκθεσης, τα τρόπαια που έχει κατακτήσει ο σύλλογος, φωτογραφίες από το παρελθόν, ενώ παρακολούθησαν βίντεο, μέσω προτζέκτορα, όπου πληροφορήθηκαν για την 80χρονη ιστορία του συλλόγου και για τα τμήματα τα οποία καλλιεργεί ο σύλλογος.
Τέλος, έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία στα σκαλοπάτια της Εξωραϊστικής Λέσχης Βόλου, για να θυμούνται την επίσκεψή τους στην έκθεση.
Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα την από την επίσκεψη των νεαρών ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Βόλου στην έκθεση αρχειακού υλικού του συλλόγου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις