”Πεντάρα” για το Διμήνι επί του Ηρακλή

Συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή η Α.Ε. Διμηνίου, μετά και τη νέα εντός έδρας νίκη επί του Ηρακλή με το εντυπωσιακό 5-0. Έφτασε, πλέον, τους 44 βαθμούς και θα περιμένει να δει τι θα κάνει αύριο Κυριακή η Σκιάθος, η οποία αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Άρη Μελισσατίκων.
Το 1-0 έγινε…

…στο 28΄από τον Φαρασόπουλο, ενώ στο 39′ ο Σατελιάν σημείωσε το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με την Α.Ε. Διμηνίου να σημειώνει και τρίτο γκολ στο 43′ με τον Αξιώτη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλα δύο τέρματα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους. Το 4-0 έγινε από τον Σατελιάν στο 70′, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 85′ ο Ανατολής. Για τους γηπεδούχους, στο πρώτο ημίχρονο ακυρώθηκε γκολ του Σοροβόλα πριν το 1-0, φάουλ του ίδιου πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο φάουλ του νεαρού νεοαποκτηθέντα παίκτη πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Τέλος, φάουλ του Τσατσαρώνη πέρασε πάνω από το δοκάρι του Βλαχόπουλου.
ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ (Παπαστεργίου): Βλαχόπουλος, Ζάγκας, Αναστασίου, Μοράλες, Βητόπουλος, Μαυρίδης, Τσεκούρας (70′ Κανδήλας-80′ λ.τρ. Ανατολής), Φαρασόπουλος (46′ Χρυσανθόπουλος), Αξιώτης, Τσουκάλης, Σατελιάν.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Φασουράκης): Υφαντής, Σαμαράς, Δ. Μαραγκός, Τζιόλας (46′ Μπαρέκας), Τσαντόπουλος, Σινάνης, Βουρδάκης, Κουτσιαρής, Σοροβόλας (70′ Τσατσαρώνης), Θάνος (75′ Μάρκος), Σιαμέτης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις