Φιλική ήττα για τους Νέους της Νίκης (53 photos)

Φιλική ήττα με σκορ 5-1 γνώρισαν οι «μικροί» της Νίκης από τη Δημητριάς σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος. Ο ομάδα του Τάκη Βαταμίδη ήταν ανώτερη σε όλο τον αγώνα και ειδικά μετά τις πολλές αλλαγές που πραγματοποίησαν οι «κυανόλευκοι» το σκορ πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Το ματς

Μόλις στο πρώτο λεπτό η γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με προβολή του Ταφίλη μετά από σέντρα του Κορτσέλου. Η Δημητριάς θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα όταν στο 6ο λεπτό πλασέ του Ζαρίφη σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Γρηγοριάδη.Η πρώτη καλή στιγμή για τη Νίκη σημειώθηκε στο 16ο λεπτό με τον Ρακή να πλασάρει από μακρινή απόσταση άουτ. Οι γηπεδούχοι έχοντας τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής απείλησαν στο 22′ και στο 24′ με κεφαλιές των Μπάφα και Καρακώστα με την μπάλα να μην βρίσκει στόχο. Στο μισάωρο του αγώνα η ομάδα του Τάκη Τσόγκα προσπάθησε να αντιδράσει έχοντας δύο καλές στιγμές. Ο Τσέργας στην πρώτη περίπτωση δεν σημάδεψε σωστά με το κεφάλι, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Δημουλάς το σουτ του Δημουλά κατέληξε άουτ. Τρία λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Καρακώστας επιχείρησε σέντρα σουτ με την μπάλα να σταματά στην εξωτερική πλευρά του αριστερού δοκαριού των φιλοξενούμενων.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στη Δημητριάς που πέτυχε άλλα τέσσερα τέρματα με τη Νίκη να σημειώνει το γκολ της τιμής στο 79′ με τον Μπακογιάννη. Τα γκολ για τη γηπεδούχο ομάδα πέτυχαν οι Ταφίλης στο 54′ με ωραίο σουτ, Μουζαμπελίου στο 65′ και στο 70′ και Αβντάει στο 89′.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ: (Τάκης Βαταμίδης): Ράμμος (46′ Γ. Ζαρίφης), Κατσέλος, Ασημάκης (72′ Σαμπάνης), Μπάφας, Στ. Καρακώστας, Κ. Καρακώστας, Πετρόπουλος, Ζαρίφης, Θ. Καρακώστας (73′ Αβντιάι), Μουζαμπελίου, Ταφίλης.

ΝΙΚΗ Β. (Τάκης Τσόγκας): Γρηγοριάδης (35′ Πύλος, 62′ Νταής), Χάνος (57′ Κουτσαρνάκης), Τσέργας (66′), Σφονδυλιάς, Αποστολίδης, Β. Ρακής (57′ Μπακογιάννης), Δημουλάς (66′ Κουτσούκης), Τσιανάκας (66′ Χρηστίδης), Βουρδάκης (69′ Μόσχοβος), Λαρίσης (57′ Κελεσίδης), Γκλαβίνης (51′ Σιώμος).

Το φωτορεπορτάζ του αγώνα:

 


Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις