Ισόπαλοι Παγασητικός και Δάφνη 1-1

Ισόπαλος έληξε ο αγώνας μεταξύ Παγασητικού και Δάφνης με τις ομάδες να πετυχαίνουν από ένα γκολ σε ένα δυνατό παιχνίδι που χάθηκαν πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν.
Το 1-0 στο 30΄ από τον Θεοδώρου που διαμόρφωσε το σκορ του ημιχρόνου. Το τελικό 1-1 από τον Τσομπανόπουλο στο 69΄με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή.
Ευκαιρίες έχασαν…

…οι γηπεδούχοι με κύριο εκφραστή τον Θεοδώρου. Ενώ, για τους φιλοξενούμενους στο πρώτο ημίχρονο μετά από πάσα του Ευαγγελού ο Κουλάκογλου πλάσαρε με την μπάλα να περνά λίγο άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο στο 55΄ ο Ευαγγελός βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Πατρίκιο και σούταρε επάνω στον δεύτερο ενώ ο Παπαδόπουλος έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με κυριότερη αυτήν στο 88΄που βρέθηκε μόνος του στην περιοχή και σούταρε πάνω στον πορτιέρο του Παγασητικού.
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ(Καραμίχαλος): Πατρίκιος, Στρούγγης(60΄Καρανικόλλου), Δώσσας, Μακρυγιάννης, Καράνταγλης, Μπερτζέμης, Λάιος, Κατσαρός(75΄Σίμος), Θεοδώρου, Δημόπουλος Χ., Περαντζάκης(80΄Μάργαρης)
ΔΑΦΝΗ(Σταμπουλής): Χατζηβασιλείου, Χιώτης, Λούκας, Αβλουγιάρης, Τσάτσος, Παπαστεργίου, Κουλάκογλου(80΄Μαγγιώρος), Παπαδόπουλος, Τσομπανόπουλος. Ευαγγελός(76΄Σίμος), Δεμίρης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις