Ο Μαγνησιακός στο 9ο Φεστιβάλ Ακαδημιών ΟΠΑΠ

Για τη συμμετοχή παιδιών της Ακαδημίας του, στο 9ο Φεστιβάλ Ακαδημιών ΟΠΑΠ μας ενημερώνει ο Μαγνησιακός σε σχετική ανακοίνωση, η οποία αναλυτικά αναφέρει τα εξής…

Ένα υπέροχο Κυριακάτικο πρωινό είχαν την ευκαιρία να περάσουν τα παιδιά που ανήκουν στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Μαγνησιακού, μέσα από τη συνεργασία του Συλλόγου μας με τον ΟΠΑΠ, που εξασφάλισε τη συμμετοχή μας στο 9ο Φεστιβάλ ακαδημιών ΟΠΑΠ, που διεξήχθη χθες Κυριακή (14/5) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.
Ήταν μια πανέμορφη γιορτή που διοργανώθηκε από τον ΟΠΑΠ και φιλοξένησε επιλεγμένες ακαδημίες από τη Μαγνησία, την υπόλοιπη Θεσσαλία και τη Λαμία.
Η ακαδημία μας ως συνεργαζόμενη με τον ΟΠΑΠ, επιλέχθηκε να συμμετέχει στο Φεστιβάλ και είχε παρουσία περισσότερων από 120 παιδιών, από έξι τμήματα, συνοδευόμενα από τους προπονητές της ακαδημίας μας και λοιπούς συνοδούς.
Οι μικροί ποδοσφαιριστές μας απόλαυσαν ένα πολύ δημιουργικό πρωινό, με δραστηριότητες που προωθούν με τον πιο ευχάριστο τρόπο το ευ αγωνίζεσαι, τον σεβασμό, το ήθος και την ομαδικότητα.
Συμμετέχοντας σε παιχνίδια ομαδικότητας και ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων, μαθήματα για θέματα διατροφής μέσα από παιχνίδι, καθώς και σε μία βιωματική εμπειρία, αγωνιζόμενοι ως παραολυμπιακοί αθλητές.
Επίσης, συμμετείχαν ενεργά σε επιδείξεις ολυμπιακών αθλημάτων, όπως ξιφασκία, Ταε Κβο Ντο, τοξοβολία, ενώ έπαιξαν και σκάκι.
Η εν λόγω συνεργασία με τον ΟΠΑΠ, με όλο το πλαίσιο παροχών που τη συνοδεύει προς όφελος των παιδιών που εντάσσονται στις ακαδημίες του Μαγνησιακού, αποτελεί για μας σημαντική διάκριση κι επιβράβευση της προσπάθειας μας να οργανώσουμε και να λειτουργήσουμε τις ακαδημίες μας, σε όσο το δυνατό πιο σύγχρονα πλαίσια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις