Το “ευχαριστώ” της Νίκης Βόλου για την φιέστα ανόδου

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς όλους τους συντελεστές της γιορτής ανόδου της Νίκης Βόλου, εξέδωσε η διοίκηση του τμήματος μπάσκετ του Συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

“Ο Πρόεδρος και η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες σε όλους αυτούς που συνέβαλλαν τα μέγιστα στην επιτυχημένη γιορτή της ανόδου στη Γ΄Εθνική κατηγορία. Το αποτέλεσμα ήταν αντίστοιχο πολύ μεγαλύτερων διοργανώσεων με την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε.

Ιδιαίτερα, να ευχαριστήσουμε τις Χαρά και Εύη Ραμπαούνη, υπεύθυνες της σχολής INDEPENDANCE STUDIO, τον Γιώργο Καρανικολόπουλο που συνόδευσε τους χορευτές στο γήπεδο και τα χορευτικά τμήματα.

Το αγωνιστικό ζευγάρι ήταν οι Δημήτρης Μπιλιούρης και Βούλα Τσαμπούρη, ενώ την ομάδα Dancehall, που ομόρφυνε τον αγώνα, αποτελούσαν οι Νικολέτα Πατσοπούλου, Όλγα Κουκογιάννη, Στέλλα Γιαννακούρα, Αγγελική Καραστέργιου, Σία Λαγδού και Γιώτα Έλληνα.

Επίσης ευχαριστούμε τους:

– Κυριάκο Γαλάτο από το “ΜΠΑΛΟΝΙ ΜΠΑΛΟΝΙ” για την “εκρηκτική” ατμόσφαιρα που δημιούργησε την ώρα της απονομής

– Το Συνεργείο καθαρισμού “ΝΙΚΗ” του Ηλία Τζανετόπουλου για την αμεσότητά του

– Τον Δημήτρη Μπαλαμπάνη της “PRIME SPORTS” που μας «έντυσε»

– Τον Μάνθο Μπάντελη με την “OMEGA SOUND” (Μουσική και ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων), που ευτυχώς που ήταν εκεί και «εγένετo φως»

– Και τέλος τους εκπροσώπους των media για την άριστη κάλυψη”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις