Φινάλε με νίκη για το B.C. Volos στο πρωτάθλημα γυναικών της ΕΣΚΑΘ, 64-44 τον Γ.Σ.Α. (84 photos)

Ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το B.C. Volos στο πρωτάθλημα γυναικών της ΕΣΚΑΘ, επικρατώντας με 64-44 του Γ.Σ. Αλμυρού στο κλειστό της Ν. Ιωνίας. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα (είχε επικρατήσει του ΓΣΑ και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου), με την ομάδα να τερματίζει στην 3η θέση της κατάταξης, πίσω…

…από τη Νίκη Βόλου και την ΑΕΒ Διμηνίου.
Τα κορίτσια του B.C. Volos παίζοντας, πλην μιας παίκτριας της Μιχαέλας Κύρου, με κορασίδες και παγκορασίδες επικράτησαν άνετα του αντιπάλου, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο δόθηκε η δυνατότητα στο τεχνικό τιμ να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες.
Από το ξεκίνημα του αγώνα το B.C. Volos πήρε το προβάδισμα στο σκορ και στο πρώτο 10λεπτο το σκορ ήταν 21-2, με τις γηπεδούχες να πρεσάρουν, να παίζουν καλή άμυνα και να βρίσκουν εύκολα το δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι. Η Σταματία Διαμαντοπούλου με 22 πόντους ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι η πρώτη σκόρερ του B.C. Volos, ενώ η Χαρά Ντελή σημείωσε 18 πόντους και ήταν από τις κορυφαίες παίκτριες του παιχνιδιού.
Δεκάλεπτα: 21-2, 33-16, 54-28, 64-44.
B.C. VOLOS: (Ι. Καρακατσούνης, Αθανασιάδης) Πατσαλή, Ζαρμπούνη, Χούτα 2, Ράπτη, Πλατανιώτη 6, Ντελή 18, Διαμαντοπούλου 22, Κύρου 8, Δεμελή 4, Κωστοπούλου 4, Νιαώτη 2.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις