Γ. Βαζάκας: «Ούτε κρύο, ούτε ζέστη που θα παίξουμε στο νότιο όμιλο»

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη για τον Γιώργο Βαζάκα, όσον αφορά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνιστεί στο νότιο όμιλο της Football League, όπως αυτό προέκυψε από κλήρωση που έγινε χθες κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος. Ο Γρεβενιώτης τεχνικός με δηλώσεις του στο goalpost.gr τόνισε σχετικά:{…}

«Είτε παίζαμε στο βόρειο όμιλο, είτε τώρα που παίζουμε στο νότιο, ο αποκλειστικός στόχος του Ολυμπιακού Βόλου είναι η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ. Είναι, σίγουρα, άδικο να μην ανέρχεται απευθείας στη μεγαλύτερη κατηγορία ο πρωταθλητής.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δημιουργεί μία ομάδα που θα έχει διάρκεια στην απόδοσή της και με στόχο την πρώτη θέση τόσο στον όμιλο, όσο και στα πλέι οφ που θα ακολουθήσουν.

Δεν θα είναι κανένα παιχνίδι ούτε εύκολο, ούτε αδιάφορο φέτος. Ο κάθε βαθμός θα είναι πολύτιμος και ο Ολυμπιακός θα παίζει σε κάθε ματς μόνο για τη νίκη. Τα ταξίδια που θα κάνει η ομάδα θα είναι πιο μακρινά και όπως έχω τονίσει και άλλη φορά, όλοι θα θέλουν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό.

Πιστεύω πως η δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία θα δώσει στον Ολυμπιακό όλα τα στοιχεία εκείνα που χρειάζεται η ομάδα για να πετύχει στο τέλος τον στόχο της».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις