Επιτυχίες της Γ.Ε. Βόλου στους διασυλλογικούς

Τα μικρά ταλέντα της ρυθμικής γυμναστικής ξεδίπλωσαν τις αρετές τους στο ταπί της αίθουσας «Ι. Μελισσανίδης» στη Μίκρα της Θεσσαλονίκης, όπου το Σαββατοκύριακο 13-14 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι διασυλλογικοί αγώνες Παγκορασίδων που διοργάνωσε η Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. υπό την αιγίδα της Ε.Γ.Ο..

Στους αγώνες όπου έλαβαν μέρος συνολικά 90 αθλήτριες (44 στην υποκατηγορία Δ1 και 46 στην υποκατηγορία Δ2), η Γυμναστική Ένωση Βόλου συμμετείχε με επτά αθλήτριες που έζησαν μία όμορφη αγωνιστική εμπειρία και κατάφεραν να κατακτήσουν διακρίσεις και μετάλλια.

Αναλυτικά η ομάδα αποτελούμενη από τις Κεσμετζή Ερασμία, Διάκου Ιωάννα, Διάκου Αποστολία, Στάμου Ναυσικά, Γεραμπίνη Στυλιανή, Νίνου Φωτεινή και Ευαγγέλου Ουρανία κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό με 156.350, ενώ σε ατομικό επίπεδο οι Κεσμετζή Ερασμία και Διάκου Ιωάννα μοιράστηκαν το χρυσό μετάλλιο στη μπάλα, η Κεσμετζή Ερασμία αργυρό στο στεφάνι και η Στάμου Ναυσικά χάλκινο στο στεφάνι, ενώ η συνολική εμφάνιση όλων των αθλητριών, καθώς όλες πλασαρίστηκαν στην πρώτη δεκάδα, άφησε άριστες εντυπώσεις σε κριτές και θεατές.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τις αθλήτριες και τις προπονήτριές τους Βούλγαρη Εύα, Καμπούρογλου Χρυσάνθη, Βούλγαρη Μαρία και Ρούσσα Κωνσταντίνα και εύχεται μεγαλύτερες επιτυχίες στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Επίσης εύχεται καλή επιτυχία στην αθλήτρια Καρκαλιά Άννα που στις 27 και 28 Μαϊου θα συμμετέχει στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος Κορασίδων που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη.

Με τιμή,
Γυμναστική Ένωση Βόλου

gevolou1

gevolou2

Δελτίο Τύπου Γυμναστική Ένωση Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις