Τεράστιο «διπλό» για Ρήγα στην Αγιά, 1-0 τον Δωτιέα

Σημαντική νίκη με 0-1, πέτυχε ο Ρήγας Φεραίος στο σημερινό εκτός έδρας αγώνα στην Αγιά, με αντίπαλο τον τοπικό Δωτιέα, για την 17η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Παρά το φτωχό πρώτο ημίχρονο και την αποβολή του Κεμάλι στο 62′, ο Ρήγας κατάφερε…

…με τέρμα του Μπίκα να αποδράσει από την Αγιά και να σκαρφαλώσει κι άλλο στο βαθμολογικό πίνακα.
Το πρώτο μέρος, ήταν φτωχό σε δημιουργία φάσεων. Στο 6′ ο Τσίπι με χτύπημα φάουλ, ανάγκασε τον Σταυράκη να απομακρύνει την μπάλα. Η πρώτη και η τελευταία καλή φάση και για την Αγιά, σημειώθηκε στο 27′. Ο Πετρουτζέλης δοκίμασε το σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.
Το δεύτερο ημίχρονο, ξεκίνησε όπως ακριβώς και το πρώτο. Ο Τσίπης στο 56′ εκτέλεσε ωραία το φάουλ, αλλά ο Σταυράκης έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ. Πέντε λεπτά αργότερα (62′), ο Κεμάλι δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφού τράβηξε τη φανέλα αντιπάλου του και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες για τη συνέχεια του αγώνα. Στο 73′ ο Τσίπι έκανε το σουτ, αλλά και πάλι ο Σταυράκης θα του πει όχι, μπλοκάροντας τη μπάλα. Τρία λεπτά αργότερα, ο Τσίπι με τη βοήθεια και ενός συμπαίκτη του, θα καταφέρει να βγει νικητής στην προσωπική μάχη που έδινε με τον Σταυράκη, από την αρχή του παιχνιδιού. Μετά την ασθενή απόκρουση του Σταυράκη στο φάουλ του Τσίπι, ο Μπίκας στο 76′ με κοντινό πλασέ θα γράψει το 0-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής (86′ Γουτούλης), Τσίπι (88′ Σιώμος), Μπίκας (80′ Μιχολίτσης), Ζενούνι, Κεμάλι,
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ: Σταυράκης, Δημολιός, Γούτος, Κόκκας, Πετρουζέλης, Κουρδής, Τσατσαλίδης, Κατσίκης, Πλιάγκας (65′ Κράβαρης), Ουέλινγκτον (65′ Τσιρογιάννης), Κουβελάς (78′ Γκίκα)

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις