Άφησε βαθμούς ο Πηλέας, ισόπαλος 0-0 με τους Αργοναύτες

Παλικαρίσια ισοπαλία πήραν οι Αργοναύτες στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος από τον Πηλέα. Οι φιλοξενούμενοι δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα αφού η αμυντική της λειτουργία δούλεψε σωστά αν και έλειπε ο ταλαντούχος 15χρονος Παναγιώτης Δημητρίου από την ομάδα. Ο Πηλέας προσπάθησε να διασπάσει την άμυνα της Αμαλιάπολης αλλά οι ευκαιρίες που είχε κυρίως με τον Η. Ματθαίου μετά από προσπάθειες του Μπραχιμάι δεν κατέληξαν στην εστία του Καλοδήμου που αντέδρασε σωστά σε κάθε περίπτωση. Αξιοσημείωτη…

…ήταν η επιστροφή του Τηγανόπουλου μετά από δέκα αγωνιστικές τιμωρίας και έδειξε με την εμφάνισή του ότι ήταν μεγάλη απώλεια για τους Αργοναύτες.
ΠΗΛΕΑΣ(Κατσικαδάμος): Τριανταφύλλου, Μ. Ματθαίου, Μπραχιμάι, Δημητρίου, Αλβανόπουλος, Βαΐτσης (75′ Χατζησταμάτης), Κατσικαδάμος, Αγγ. Ματθαίου, Κ. Μπρισμπέος (80′ Μακρής), Θάνος (70′ Αγγέλης), Η. Ματθαίου.
ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ(Δαϊλιάνης): Καλοδήμος, Μπαλίου, Καράγγελος, Αλίαζ, Βούλγαρης, Κουφάκης, Καλαμάς, Χρ. Ζάρρας (62′ Β. Χρ. Ζάρρας), Β. Κ. Ζάρρας (75′ Γ. Δημητρίου), Τηγανόπουλος, Γαρυφάλλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις