Τη Δευτέρα ξεκινούν οι προπονήσεις για την Κ-17 της Νίκης

Την πρώτης τους συγκέντρωση είχαν σήμερα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο οι ποδοσφαιριστές της Κ-17. Στη συνάντηση όπου το παρών έδωσε ο προπονητής Νίκος Σπυριδάκης και ο υπεύθυνος του τμήματος Σέρτζιο Τσέροβιτς ορίστηκε νέο ραντεβού για τη Δευτέρα (2/9) οπότε και θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Αρχικά το λόγο πήρε ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Σπυριδάκης, ο οποίος αφού ευχήθηκε καλή αρχή τόνισε: «Κάνουμε μια καινούρια αρχή με αρκετά νέα πρόσωπα. Περιμένουμε να έρθουν κι άλλα παιδιά. Θα γίνουν… …αρκετές προσθήκες. Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα και σας θέλω όλους να αντιμετωπίσετε την καινούρια χρονιά με τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή»

Εν συνεχεία το λόγο πήρε ο Σέρτζιο Τσέροβιτς λέγοντας: «Εύχομαι καλή αρχή. Θέλω να δουλέψετε με σοβαρότητα όπως η πρώτη ομάδα. Τα παιδιά που θα ξεχωρίσουν, θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν με την πρώτη ομάδα. Στόχος μας είναι να βγάλουμε παιδιά που θα παίξουν στην ανδρική ομάδα».

Το παρών στην πρώτη συγκέντρωση έδωσαν οι κάτωθι ποδοσφαιριστές:

Πύλος Θοδωρής, Κελεσίδης Χρήστος, Αγγελής Βαγγέλης, Γρηγοριάδης Νίκος, Βουρδάκης Κων/νος, Αλεξανδρής Στέλιος, Τσιαμπαλής Μιχάλης, Μπλούχος Χρήστος, Παπαναγιώτου Κων/νος, Σπυριδάκης Γιώργος, Στατήρας Κων/νος, Παπάζογλου Κων/νος, Βασιλείου Γιώργος, Σαραφίδης Ευγένιος, Κελεσίδης Ξενοφών, Λαρίσης Δημήτρης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις