“Δικαίωση” των νέων… στον Παγασητικό

Ο Παγασητικός ανήκει στην κατηγορία των ομάδων που απαλλαγμένες από το βαθμολογικό άγχος, αποφάσισαν να εντάξουν στην εντεκάδα τους παίκτες νεαρότερης ηλικίας, που είχαν ελάχιστο ή καθόλου χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Το ζητούμενο σε κάθε τέτοια προσπάθεια, είναι ο βαθμός επιτυχίας του εγχειρήματος, κάτι που όσον αφορά στην ομάδα…

των Αλυκών, μάλλον στέφθηκε με απολυτή επιτυχία, καθώς στις δυο τελευταίες αγωνιστικές εντάχθηκαν στην εντεκάδα που αγωνίστηκε πολλά νέα παιδιά, με αποκορύφωμα το παιχνίδι με την Ακρόπολη όπου οι εννέα από τους έντεκα που ξεκίνησαν κι όλοι όσοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση ήταν ηλικίας κάτω των 21 ετών.
Επίσης μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι η εικόνα που έδειξε ο 14χρονος Πάρης Χριστογιαννούλας κι ο 16χρονος Μάριος Βουρδάκης που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο σ΄ αυτές τις αγωνιστικές, δημιουργώντας ή σκοράροντας.
Ο Πάρης Χριστογιαννούλας πέτυχε δυο γκολ στην παρθενική του εμφάνιση απέναντι στον Αίαντα Σούρπης, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο ημίχρονο, ενώ σκόραρε και στο παιχνίδι με την Ακρόπολη φτάνοντας στα τρία τέρματα στις δυο πρώτες του συμμετοχές.
Ο Μάριος Βουρδάκης πιστώνεται μια εκπληκτική ασίστ στο παιχνίδι με τον Αίαντα, όπου επίσης πέρασε ως αλλαγή, αλλά κι ένα γκολ στο παιχνίδι με την Ακρόπολη.
Και οι δυο είχαν εξαιρετική παρουσία, στην οποία έμοιαζαν με παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας κι εμπειριών κι αυτό σίγουρα πιστώνεται στον προπονητή της ομάδας, ο οποίος προετοιμάζει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές εκτός από αγωνιστικά και ψυχολογικά.
Άρα, τα εύσημα πρέπει ν’ απονεμηθούν και στον επίσης νεαρό προπονητή Χρήστο Καψιώτη, που αν και βρίσκεται στα πρώτα του προπονητικά βήματα δεν δίστασε να ρισκάρει και να δικαιωθεί μέσα από τη δουλειά του και την εικόνα των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας του.
Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας του Παγασητικού κ. Γιώργος Μπόλτσης, μίλησε στο «goalpost.gr» για την εξέλιξη των νέων παικτών της ομάδας και τις συμμετοχές που συστηματικά πήραν στις τελευταίες αγωνιστικές, εκθειάζοντας την προσπάθεια που κάνει ο Χρήστος Καψιώτης ως προπονητής τους, τονίζοντας παράλληλα ότι η εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών αποτελεί συλλογική προσπάθεια όλης της ομάδας. Αναλυτικότερα ανέφερε τα εξής:
«Στις τελευταίες αγωνιστικές δώσαμε χρόνο στα νεότερα παιδιά της ομάδας, τα οποία δουλεύει συστηματικά ο προπονητής μας Χρήστος Καψιώτης. Τα παιδιά δείχνουν πολύ μεγάλο ζήλο, δεν χάνουν καμία προπόνηση και πλέον απολαμβάνουμε τα αποτελέσματα μιας συλλογικής προσπάθειας, όλης της ομάδας. Συμπαραστάτες είναι και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι με την εμπειρία τους βοηθούν κα κατευθύνουν τους νεότερους στα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα. Όμως γι’ ακόμη μια φορά θα ήθελα να τονίσω το πόσο σημαντική είναι η προσφορά του προπονητή, διότι αυτός είναι που ετοιμάζει τα παιδιά ψυχολογικά κι αγωνιστικά κι εν τέλει τους δίνει τη δυνατότητα ν’ αγωνιστούν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις